VÄLJ VILKEN MOTTAGNING DU VILL GÅ TILL

Här kan du föda barn i Skåne

Innehållet gäller Skåne

I Skåne finns fem förlossningsavdelningar och de har alla lite olika karaktär och erbjudande. Läs om dem och titta in på de olika avdelningarna inför er förlossning. Det är en bra förberedelse att bestämma vilken ni önskar att föda på.

Att föda barn i Helsingborg

Till oss kommer i första hand du som bor i eller runt Helsingborg, Landskrona eller Ängelholm när du ska föda barn. Om förlossningen sätter igång innan vecka 28 så hänvisas ni till Förlossningsavdelning i Lund.

Här kan du ta del av information om hur det är att föda barn på förlossningen i Helsingborg.

Att föda barn i Helsingborg

Titta in på förlossningen i Helsingborg. Hur ser det ut på förlossningen och BB i Helsingborg? I filmen möter du personal och nyblivna föräldrar som berättar om hur det går till i Helsingborg.

Att föda barn i Kristianstad

På förlossningen i Kristianstad tar vi hand om både normala och komplicerade förlossningar.

Här kan du ta del av information om hur det är att föda barn på förlossningen i Kristianstad.

Att föda barn i Kristianstad

Titta in på förlossningen i Kristianstad. Hur ser det ut på förlossningen och BB? I filmen möter du personal och nyblivna föräldrar som berättar om hur det går till i Kristianstad.

Att föda barn i Lund och Malmö

På våra förlossningsavdelningar i Lund och Malmö tar vi hand om både komplicerade och normala förlossningar.

På förlossningen i Lund tar vi också hand om tidiga förlossningar mellan graviditetsvecka 22-28. På båda orterna har vi ett nära samarbete med respektive neonatalavdelning.

Att föda barn i Lund och Malmö

Titta in på förlossningen i Lund. Hur ser det ut på förlossningen och BB? I filmen möter du personal och nyblivna föräldrar som berättar om hur det går till i Lund.

Titta in på förlossningen i Malmö. Hur ser det ut på förlossningen och BB? I filmen möter du personal och nyblivna föräldrar som berättar om hur det går till i Malmö.

Att föda barn i Ystad

I Ystad tar vi hand om både normala och komplicerade förlossningar. Du som har diabetes eller har en hjärt- eller njursjukdom hänvisas till förlossningsavdelningarna i Lund, Malmö eller Kristianstad.

Här kan du ta del av information om hur det är att föda barn på förlossningen i Ystad.

Titta in på förlossningen i Ystad. Hur ser det ut på förlossningen och BB? I filmen möter du personal och nyblivna föräldrar som berättar om hur det går till i Ystad.

Till toppen av sidan