Välj vilken mottagning du vill gå till

Här kan du föda barn i Skåne

Innehållet gäller Skåne

I Skåne finns fem förlossningsavdelningar och de har alla lite olika karaktär och erbjudande. Läs om dem och titta in på de olika avdelningarna inför er förlossning. Det är en bra förberedelse att bestämma vilken ni önskar att föda på.

Titta in på förlossningen i Helsingborg. Hur ser det ut på förlossningen och BB i Helsingborg? I filmen möter du personal och nyblivna föräldrar som berättar om hur det går till i Helsingborg.

Titta in på förlossningen i Kristianstad. Hur ser det ut på förlossningen och BB? I filmen möter du personal och nyblivna föräldrar som berättar om hur det går till i Kristianstad.

Titta in på förlossningen i Lund. Hur ser det ut på förlossningen och BB? I filmen möter du personal och nyblivna föräldrar som berättar om hur det går till i Lund.

Titta in på förlossningen i Malmö. Hur ser det ut på förlossningen och BB? I filmen möter du personal och nyblivna föräldrar som berättar om hur det går till i Malmö.

Titta in på förlossningen i Ystad. Hur ser det ut på förlossningen och BB? I filmen möter du personal och nyblivna föräldrar som berättar om hur det går till i Ystad.

Till toppen av sidan