Barn- och ungdomskliniken VIN, Norrköping

Vrinnevisjukhuset, Norrköping

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
010-103 00 00

Fler tider och telefonnummer

Besöksadress:
Vrinnevisjukhuset, Norrköping
Län, kommun:
Östergötlands län, Norrköping
Postadress:
Barn- och ungdomskliniken, Vrinnevisjukhuset, 601 82 Norrköping

Barn- och ungdomskliniken på Vrinnevisjukhuset i Norrköping vänder sig till barn och ungdomar som är upp till 18 år.


På barn- och ungdomskliniken arbetar flera olika yrkeskategorier, som alla har specialkompetens för att arbeta med barn och ungdomar.

Driftsform

Driftsform: Region

Information till patienter

När man är inlagd på sjukhus behöver man ha en förälder eller annan närstående med sig hela tiden. På rummet finns det plats för 1 vuxen att sova över. Som förälder tar man med sig kläder, toalettartiklar med mera medan vi ser till att ni får sängkläder. Varje vårdrum har toalett och dusch. Om det finns behov av att mer än en anhörig är med under vårdtillfället (behov av övernattning) kontaktas respektive vårdavdelning.

Publicerad: 2021-06-24

Efter ett säkerhetsmeddelande från Philips Respironics ser Region Östergötland över rekommendationer och hantering av berörda andningshjälpmedel.

Det gäller problem med ett ljudisolerande material i maskinerna som kan brytas ner med tiden och avge både partiklar som kan följa med i lungorna och gaser som inte är hälsosamma.

Patienter rekommenderas att fortsätta sin behandling och kommer att kontaktas av behandlande klinik. Region Östergötland felanmäler alla enheter till Philips.

Till toppen av sidan