Rehabiliteringscentrum Värnamo

Värnamo sjukhus, Doktorsgatan.

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
010-241 10 10
Telefontid idag

Stängt

  Fler tider och telefonnummer

  Telefontider
  • Mån - Fre07:30 - 14:00

  Besöksadress:
  Värnamo sjukhus, Doktorsgatan.
  Län, kommun:
  Jönköpings län, Värnamo
  Postadress:
  Rehabiliteringscentrum, Värnamo sjukhus, 331 85 Värnamo

  Vägbeskrivning

  Hitta hit:

  Från huvudentrén, följ skyltar mot målpunkt F. Rehabiliteringscentrum finns på plan 2.

  Rehabiliteringscentrum är en regiongemensam rehabiliteringsverksamhet som finns i sluten- och öppenvården inom sjukhusen inom region Jönköpings läns alla specialiteter.


  Inom verksamheten arbetar arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter (sjukgymnaster), kuratorer, logopeder, psykologer, socialpedagoger och undersköterskor. Tillsammans med patienten förebygger, behandlar och kompenserar vi funktions- och aktivitetshinder.

  Vi erbjuder i vissa fall också bassängbehandling som en del av rehabiliteringen. Behovet bedöms av fysioterapeut inom vårdcentral.


  Inom rehabiliteringscentrum finns mottagningen Alternativ till våld (ATV). ATV har ett regionsövergripande uppdrag som innebär att erbjuda psykologisk behandling och samtalsstöd inom området våld i nära relationer inom hela Region Jönköpings län. Mottagningen finns i lokaler inom Länssjukhuset Ryhov och riktar sig till personer som mår psykiskt dåligt på grund av att de tidigare varit utsatta för våld i nära relation. Inom verksamheten erbjuds även behandling för personer som blir arga, aggressiva, kränkande, svartsjuka eller våldsamma i en nära relation. ATV erbjuder också behandling och samtalsstöd till barn och ungdomar som lever med våld eller levt med våld i en nära relation.

  Driftsform

  Driftsform: Region

  Information till patienter

  Obs! Ibland är vi på andra mottagningar, så det är viktigt att du tittar i din kallelse var just ditt besök ska ske.

  Till toppen av sidan