Capio Rehab Almö

Myggenäsvägen 4 A, 471 60, Myggenäs

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
0304-25 92 00
Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider
   • Mån - Fre08:00 - 16:00
   Öppettider
   • Mån - Fre08:00 - 17:00

   Besöksadress:
   Myggenäsvägen 4 A, 471 60, Myggenäs
   Län, kommun:
   Västra Götalands län, Tjörn
   Postadress:
   Myggenäsvägen 4, 471 60, Myggenäs
   Webbplats:
   https://capio.se/narsjukvard/vastra-gotaland/tjorn-almo-rehab/

   Hos oss får du snabb och professionell hjälp av legitimerade fysioterapeuter och arbetsterapeuter med lång erfarenhet inom primärvårdsrehabilitering. Vi finns i samma lokal som Almö läkarhus och har ett nära samarbete med läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor och samtalsterapeut. Bedömning och behandling hos oss är inom ramen för högkostnadsskyddet.

   Fysioterapeuterna hjälper dig som har akut eller långvarig smärta men även dig som har problem med yrsel, balans, huvudvärk, migrän eller graviditetsrelaterade besvär. Ledvärk, muskelvärk, idrottsskador och kristallsjuka är några av de tillstånd som vi är specialiserade på att behandla Vid rehabilitering efter operation eller fraktur i exempelvis knä, höft, axel eller rygg är vi det naturliga förstahandsvalet och vi hjälper även till med träning vid lungsjukdom eller hjärt- och kärlsjukdom.

   Våra arbetsterapeuter har lång erfarenhet och stor kompetens inom olika behandlingsområden, tex vid handskador, artros, kognitiv funktionsnedsättning

   Driftsform

   Driftsform: Privat

   Till toppen av sidan