Första linjen unga Karlstadområdet, Karlstad-Hammarö-Kil-Forshaga-Grums

Drottninggatan 1 B våning 4, Karlstad

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
010-831 45 00
Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider
   • Mån - Tis08:30 - 09:30
   • Tor - Fre08:30 - 09:30
   Öppettider
   • Mån - Tor08:00 - 16:30
   • Fre08:00 - 15:00

   Besöksadress:
   Drottninggatan 1 B våning 4, Karlstad
   Län, kommun:
   Värmlands län, Karlstad
   Postadress:
   Första linjen unga, Karlstadsområdet, Centralsjukhuset, 651 85 Karlstad

   Första linjen unga är en mottagning dit du kan vända dig för att prata om ditt mående. Du kan få stöd via telefon, videomöte eller boka in ett möte där vi träffas och pratar. Ibland kan det vara svårt att förklara vad man vill ha hjälp med, då kan du be någon annan att ta kontakt med oss.

   Prata med oss om du behöver stöd eller råd, till exempel om du är stressad, orolig, nedstämd eller har relationsproblem. Ingen fråga eller problem är för litet. Vi vill hjälpa dig tidigt innan problemen blir större. Vi finns för dig som är 6-20 år, föräldrar och närstående är också välkomna.


   Enhetschef

   Christina Nylöw Sand

   010-831 83 29

   Driftsform

   Driftsform: Region

   Information till patienter

   De som jobbar på Första linjen unga måste enligt lagen skriva anteckningar om dig i din journal när du söker hjälp. Fråga den du träffar om du undrar hur det funkar och vad som skrivs om dig.

   Det är viktigt att du vågar be vården om hjälp när du behöver det. Det är också viktigt att du vågar vara ärlig när du ska berätta hur du mår och hur du har det.

   Därför finns det lagar som ska se till att information om dig hålls hemlig, det kallas för sekretess. Det betyder att personalen i vården inte får låta andra se vad som skrivs om dig på mottagningen. De får inte heller berätta saker om dig för vem som helst. Att de inte får prata om dig med andra kallas för tystnadsplikt.

   Remisskrav

   Inget remisskrav.

   Ålder

   Vi tar emot patienter som är från 6 - 20 år. och närstående.

   Publicerad: 2017-11-30

   Hurmårdu.nu finns till för att det ska bli lättare för dig, som är 15 till 20 år, att komma i kontakt med oss på första linjen unga Karlstadsområdet.

   Här kan du svara på några frågor som hjälper dig att beskriva hur du mår och vad du vill ta upp med oss. När vi fått ditt svar kommer vi kontakta dig så fort vi kan (oftast nästa arbetsdag).

   Publicerad: 2018-10-10

   Vi erbjuder nu terapi via nätet för mild oro, stress, depression, ångest och sömnbesvär. Du får tillgång till en säker sida på nätet och behandlingen leds av personal på Första linjen unga Karlstadområdet. Kontakta oss om du tycker det verkar intressant.

   Till toppen av sidan