Det här kan du göra när du loggat in

Förnya recept och håll koll på dina läkemedel och hjälpmedel

Här kan du läsa mer om hur du förnyar recept och hur du ser hur många uttag du har kvar. Du kan också se vilka läkemedel du har hämtat ut eller hur nära du är att få frikort för läkemedel och hjälpmedel.

Innehåll - Förnya recept och håll koll på dina läkemedel och hjälpmedel

Visa innehåll som:
 • Läkemedelsinformation i journalen

  Om du har sökt vård i Värmland kan du få information om dina läkemedel i journalen via nätet. Det är bara läkemedel utskrivna efter den 15 september 2020 som visas som aktuella läkemedel.

 • Waran-dosering via e-tjänsterna

  Som patient på antikoagulationsmottagningen i Karlstad kan du istället för brev få din Waran-dosering via e-tjänsterna på 1177.se.

 • Förnya recept

  Du kan skicka en förfrågan om att förnya ett recept genom att logga in på 1177.se.

 • Håll koll på dina läkemedel

  Se om du har uttag kvar på ditt recept, vilka läkemedel du har hämtat ut och hur nära du är att få frikort för läkemedel. Uppgifterna hämtas från Läkemedelskollen som är en tjänst hos E-hälsomyndigheten.

Mer på 1177.se

Att få recept och att köpa läkemedel

Här kan du läsa om var du kan köpa läkemedel och om kostnader för läkemedel, till exempel högkostnadsskyddet. Du kan också läsa om vad du ska tänka på när du får ett recept och ska hämta ut det på apoteket.

Råd om läkemedel

När du tar läkemedel är det en del du bör tänka på. Här kan du läsa om vad som är viktigt att känna till när du tar läkemedel.

Läkemedel utifrån diagnos

Här kan du läsa om läkemedelsbehandling vid olika sjukdomar.

Till toppen av sidan