1177.se

Digital tillgänglighet på 1177

Vi vill att så många som möjligt ska kunna använda våra tjänster. Men vi vet att det finns vissa problem med tillgängligheten. Här nedan berättar vi vad som gäller för olika tjänster kopplade till 1177. Du kan också lämna synpunkter för varje tjänst.

Innehåll - Digital tillgänglighet på 1177

Visa innehåll som:
Tillgänglighetsredogörelse 1177.se

Här kan du läsa om vilka brister det finns i tillgängligheten på 1177.se. Du kan också lämna synpunkter på tillgängligheten.

Tillgänglighetsredogörelse för e-tjänster på 1177.se

Här kan du läsa om vilka brister det finns i tillgängligheten för e-tjänsterna på 1177.se. Du kan också lämna synpunkter på tillgängligheten.

Tillgänglighetsredogörelse Journalen

Här kan du läsa om vilka brister det finns i tillgängligheten på tjänsten Journalen. Du kan också lämna synpunkter på tillgängligheten.

Tillgänglighetsredogörelse Formulärhantering

Här kan du läsa om vilka brister det finns i tillgängligheten när det gäller formulär att fylla i på 1177 . Du kan också lämna synpunkter på tillgängligheten.

Tillgänglighetsredogörelse Stöd och behandling

Här kan du läsa om vilka brister det finns i tillgängligheten när det gäller e-tjänsten Stöd och behandling på 1177 . Du kan också lämna synpunkter på tillgängligheten.

Tillgänglighetsredogörelse Egen provhantering

Här kan du läsa om vilka brister det finns i tillgängligheten inom e-tjänsten Egen provhantering på 1177. Du kan också lämna synpunkter på tillgängligheten.

Tillgänglighetsredogörelse Mina intyg

Här kan du läsa om vilka brister det finns i tillgängligheten inom e-tjänsten Mina intyg på 1177. Du kan också lämna synpunkter på tillgängligheten.

Tillgänglighetsredogörelse 1177:s app

Här kan du läsa om vilka brister det finns i tillgängligheten på 1177:s app. Du kan också lämna synpunkter på tillgängligheten.

Tillgänglighetsredogörelse bild- och videoverktyget

Bildverktyget och videoverktyget kan erbjudas när du ringer 1177. Alla ska kunna använda bildverktyget och videoverktyget, även du som har en funktionsvariation och du som använder olika hjälpmedel för att ta del av verktygen.

Läs mer om 1177.se

Om 1177

1177 är hela Sveriges samlingsplats för information och tjänster inom hälsa och vård. Vi erbjuder sjukvårdsrådgivning, information, inspiration och e-tjänster. Dygnet runt finns vi på 1177.se och på telefon 1177 för sjukvårdsrådgivning.

1177.se

Besök 1177.se för att få kunskap och hitta tjänster inom hälsa och vård från alla Sveriges regioner. Du kan läsa om sjukdomar, behandlingar, regler och rättigheter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter till vårdmottagningar och logga in för att kontakta vården.

När du ringer 1177

1177 är ett nationellt telefonnummer för sjukvårdsrådgivning. Du kan ringa dygnet runt.

När du loggar in på 1177.se

Med e-tjänsterna på 1177.se kan du se personlig vårdinformation och kontakta vården på ett säkert sätt. Här kan du läsa mer om de olika e-tjänsterna.

Till toppen av sidan