Vaccinläget för covid-19 i Stockholms län vecka 8

24 februari: Nu har de som bor på ett äldreboende fått sina två vaccinationsdoser. Nu pågår vaccinationen av dem som har hemsjukvård eller hemtjänst med omsorgsinsatser och ASIH. Läs om när det blir din tur här.

BÖRJA MED ATT RINGA 1177

Vill du skriva din fråga?

Innehållet gäller Stockholms län

Behöver du sjukvårdsrådgivning? Om du är folkbokförd i Stockholms län kan du logga in och ställa din fråga.

Behöver du sjukvårdsrådgivning? Om du är folkbokförd i Stockholms län kan du logga in och ställa din fråga.

Logga in här om du behöver sjukvårdsrådgivning. Du får ett personligt svar inom en timme, dygnet runt. Det är erfarna sjuksköterskor från 1177 Vårdguiden som svarar på dina frågor, ger råd och vägleder dig rätt i vården. 

Fråga om beroende, psykisk ohälsa eller funktionshinder

Här ställer du frågor om beroende av alkohol, narkotika, läkemedel eller spel - svar inom fem arbetsdagar. De som svarar är erfarna läkare, psykologer och sjuksköterskor som är verksamma inom Beroendecentrum Stockholm. 

Här ställer du frågor om psykisk ohälsa - svar inom två arbetsdagar. De som svarar är erfarna psykologer, psykiatriker och psykiatrisjuksköterskor som är verksamma inom Psykiatri Sydväst i Stockholms läns landsting. 

Här ställer du frågor om funktionshinder - svar inom fem arbetsdagar. Du får svar på allmänna frågor, exempelvis om rättigheter, vart du ska vända dig och om olika typer av stöd som finns i samhället. Frågorna besvaras av socionomer från Forum Funktionshinder. 

Besök vår "Fråga och svar-sida"

På denna länk kan du också ställa en anonym fråga utan att logga in. Tjänsten är öppen på vardagar från klockan 14:00 och du brukar få svar inom en vecka. Det är sjuksköterskor, barnmorskor, allmänläkare, hudläkare, barnläkare, gynekologer och tandläkare som svarar. Där kan du också läsa svar på andras frågor inom en rad olika områden.

 
Till toppen av sidan