Tidningen 1177 - din guide till hälsa och vård

Läs dig till bättre hälsa

Innehållet gäller Stockholms län

Tidningen 1177 informerar dig som bor i Stockholms län om vård och hälsa, om dina rättigheter och hjälper dig att hitta rätt i vården. Tidningen finns även som e-tidning och taltidning och är en del i Region Stockholms satsning kring vården.

För alla i Stockholms län

Tidningen 1177 är en redaktionell tidning som delas ut till alla hushåll i Stockholms län fyra gånger per år. Syftet med tidningen är att främja hälsofrågor och förmedla kunskap om egenvård och guida till hälso- och sjukvård i länet. Första gången tidningen delades ut var i maj/juni 2002.

Tidningen räknas som samhällsinformation. Därför får du tidningen även om du har tackat nej till reklam. Vi har inte möjlighet att utesluta enskilda mottagare som inte vill ha tidningen - det skulle bli alltför dyrt.

Tidningens redaktion

Chefredaktör och ansvarig utgivare är Anna Sjökvist. Om du har synpunkter på innehållet kan du skicka e-post till tidningsredaktionen, eller skicka ett brev till:

Tidningen 1177
Box 6909
102 39 Stockholm

Läs som e-tidning

Tidningen 1177 finns också digitalt, som sökbar e-tidning. Du kan bläddra, skriva ut, tipsa vänner om artiklar eller söka efter artiklar i tidigare nummer. E-tidningen har även inlästa ljudfiler kopplade till varje artikel. Läs senaste numret som e-tidning.

Eller som taltidning

Tidningen 1177 finns även som taltidning via MTM, Myndigheten för tillgängliga medier. Den går att läsa i en taltidningsspelare eller i appen Legimus, om du är taltidningsprenumerant. Den går också att läsa på mtm.se

Tidigare nummer av tidningen

Läs tidigare nummer av tidningen här

Tidigare nummer kan även beställas i pappersformat. Mejla tidningsredaktionen.

Till toppen av sidan