1177.se

Användarvillkor för Facebook i Stockholms län

Innehållet gäller Stockholms län

1177 i Region Stockholm månar om sakliga diskussioner, att inte falsk information sprids och att vi har god ton i vår Facebookkanal. Därför har vi följande kommentarsregler.

Ange inga personuppgifter eller känslig information

Tänk på att inte skicka känslig information, exempelvis personuppgifter, till oss via Facebooksidan. I Facebook-kanalen skriver redaktörer för 1177.se i Region Stockholm och vi kan inte svara på enskilda medicinska frågor. Har du frågor av det slaget kan du istället ringa nummer 1177 eller kontakta exempelvis din vårdcentral.

Vi tillåter inte kommentarer som är stötande, hatiska eller innehåller personangrepp

Det innebär att vi raderar kommentarer som innehåller exempelvis

  • hot
  • rasism och främlingsfientlighet
  • nedsättande ord eller personangrepp
  • personuppgifter som kränker enskildas personliga integritet.

Vi kan komma att ta bort kommentarer som inte håller sig till ämnet

Facebookkanalen syftar till att underlätta kontakten med och vägleda i vården i Stockholm samt ge kunskap om hälsa och vård. Vi vill att kommentarer håller sig till ämnet och innehållet som inlägget handlar om. Vi kan därför komma att ta bort kommentarer som inte håller sig till ämnet. Vi tillåter inte heller spam, dvs upprepade kommentarer med samma eller liknande innehåll. Den som skriver om annat, driver en agenda, lyfter kommersiella varumärken eller spammar riskerar att blockeras från sidan.  

Vi tillåter inte länkningar eller bilder

Vi är angelägna om att den information som visas här är korrekt och granskad. Vi har tyvärr inte möjlighet att granska länkar till andra webbplatser och deras saklighet och vi förbehåller oss därför rätten att ta bort dessa länkar. Detsamma kan även ske med gif:ar, bilder eller annat innehåll, där vi inte heller kan granska upphovsrätten.

Vi månar om saklig information

Faktagranskning och saklighet är viktigt för oss, därför kan vi komma att radera kommentarer som innehåller missvisande information, lögner, rykten och spekulation.

Håll god ton

Tänk på hur du uttrycker dig. Det är många som kan komma att läsa din kommentar och det kan finnas fler än ett sätt att tolka ett inlägg eller en kommentar. Vi kan komma att ta bort kommentarer eller blockera personer som inte håller god ton.

Om du ser kommentarer som är olämpliga på något sätt eller inte följer dessa kommentarsregler – anmäl gärna detta till oss via Facebook.

Till toppen av sidan