Aktuellt i Stockholms län

Innehållet gäller Stockholms län

Innehåll - Aktuellt i Stockholms län

Visa innehåll som:
Närakuten i Danderyd får ny adress

Torsdag 1 december 2022 flyttar närakut Danderyd in i nya lokaler på Danderyds sjukhusområde. För att komma till närakuten går du via sjukhusets huvudentré.

SMS om influensavaccination från Region Stockholm - 1177

Två olika SMS har skickats ut från Region Stockholm - 1177. Det första handlade om att SMS-påminnelsetjänsten avslutades och det andra SMS:et handlade om att den kostnadsfria vaccinationen nu startar för vissa grupper.

Anmälan till donationsregistret - nu även via 1177.se

Nu kan du anmäla dig till Socialstyrelsens donationsregister genom att logga in på 1177.se.

Gravida får själva välja förlossningsklinik i appen Alltid öppet

Från och med den 1 december 2022 kan du som är gravid själv göra ditt val av vilken förlossningsklinik du önskar föda på. Du gör valet i Region Stockholms i app Alltid öppet.

Nu kan du anmäla intresse för vaccination mot mpox, tidigare apkoppor

Den förebyggande vaccinationen mot apkoppor i Stockholm är igång och ett begränsat antal personer har erbjudits vaccin utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer och prioriteringsordning. Nu är det möjligt för fler att anmäla sitt intresse för vaccination mot apkoppor.

Nu kan alla över 18 år boka ny påfyllnadsdos

Från och med idag kan alla personer som fyllt 18 år och där det gått minst fyra månader sedan senaste dosen boka en ny påfyllnadsdos. Bokningen är som alltid även öppen för tidigare rekommenderade doser.

Nu öppnar bokningen av dos 5 för dig som är 65-plus

Höstens stora vaccinationsinsats mot covid-19 inleds med att du som är född 1957 eller tidigare får erbjudande om att boka ny påfyllnadsdos.

Till toppen av sidan