Ungdomshälsan Mjölby

Kungsvägen 69, Mjölby

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
Växeltelefon

Öppettider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag08.00–16.30
Tisdag08.00–16.30
Onsdag08.00–16.30
Torsdag08.00–16.30
Fredag08.00–16.30
LördagStängt
SöndagStängt

Besöksadress:
Kungsvägen 69, Mjölby
Län, kommun:
Östergötlands län, Mjölby
Postadress:
Barn- och ungdomshälsan, Kungsvägen 69, 595 41 Mjölby

Publicerad: 2020-09-03

Nu finns Ungdomshälsan i appen Din vård. Du som är mellan 13-25 år kan boka tid och träffa Ungdomshälsan direkt i appen. Det är kostnadsfritt. Det som behövs är en e-legitimation, som bank-ID eller Freja eID plus, och bra internetuppkoppling.

Ibland är det svårt att veta vart man skall vända sig med sina frågor och bekymmer. Behöver du hjälp, råd eller stöd, förändra något i ditt liv eller prata med någon. Då finns Ungdomshälsan, här samarbetar medarbetare från olika verksamheter för att på bästa sätt hjälpa dig med dina behov.


Till oss är du välkommen fram till den dag du fyller 26 år. Det kostar inget att besöka oss.

Driftsform: Region

Har du frågor eller problem som rör din sexuella hälsa, då är det en barnmorska du ska träffa. Du kanske vill testa dig eller har frågor angående könssjukdomar, vill testa dig för graviditet eller har fått besvär av utslag, klåda eller något annat avvikande på slida eller penis.
Kanske upplever du att det gör ont vid sex eller att du på annat sätt inte fungerar sexuellt som du önskar.
Barnmorskan hjälper dig med att skaffa rätt preventivmedel som passar dig. Du kan även förnya recept på ditt redan befintliga preventivmedel.

På Ungdomshälsan kan du få hjälp med frågor och funderingar kring kroppen, sexualitet, identitet, kärlek och relationer. Det finns också möjlighet till samtalskontakt när livet känns svårt och du inte mår bra. På Ungdomshälsan arbetar barnmorskor, psykologer, kuratorer och sjuksköterskor. Hos oss är alla besök, provtagningar och behandlingar gratis.

Om du inte mår så bra och behöver prata med någon kan du träffa en psykolog, kurator eller psykiatrisjuksköterska. Du väljer själv vad du vill att vi ska prata om. Det kan handla om att du känner dig nedstämd eller har ångest, att du upplever stress i skolan eller på jobbet, att du har funderingar kring dina relationer till familj, släkt, vänner eller partner, att du har tankar om din identitet eller sexualitet, att du tycker att du "kört fast" i vissa mönster i ditt liv eller något annat som du tycker är viktigt för just dig.

  • Vi har drop in mottagning onsdagar klockan 13.00 till 17.00
    Mottagningen bemannas av barnmorskor.
    Här kan du få hjälp med rådgivning, att ta test för könssjukdomar, graviditetstest, få akut P-piller och även göra gynekologisk/andrologisk undersökning vid akuta besvär.

Till toppen av sidan