Boka tid för upphämtning av covid-19 prov.Det här meddelandet avser Dalarna

Från och med tisdag 18 januari måste du boka en tid för upphämtning av provtagningskit för covid-19. För att kunna registrera ett provtagningskit på 1177 krävs att du har bokat tid för upphämtning.

Kontakta vården på nätet

Ungdomsmottagning Dalarna online

Innehållet gäller Dalarna

Välkommen till Ungdomsmottagning Dalarna online. Med appen Ung i Dalarna kan unga som är mellan 13-25 år prata med personal via videosamtal i sin smartphone eller surfplatta.

Illustration med symbol för UMD - ungdomsmottagningen Dalarna online, samt illustration över appens förstasida i en smartphone

Är du mellan 13 och 25 år kan du kontakta oss när du känner dig stressad eller har ångest, om du känner att du inte får älska vem du vill, har frågor om preventivmedel, graviditet, sex, könssjukdomar eller om du behöver prata med någon om skolan, relationer, din kropp, sexualitet, könsidentitet eller dina levnadsvanor. Inga frågor är för stora, för små eller för oviktiga. Du har rätt att må bra!

Videosamtalet är kostnadsfritt och sker under tystnadsplikt. Legitimering sker via BankID eller Freja eID+.

Ungdomsmottagning Dalarna online är ett komplement till Region Dalarnas fysiska ungdomsmottagningar och vi kan behöva hänvisa till en fysisk mottagning eller vårdcentral om undersökning eller provtagning behöver genomföras. Vår mottagning är HBTQI-certifierad.

HBTQI_cert_sigill.png

 

Till toppen av sidan