COVID-19

Vaksina kundër covid-19 për ty që je 60 vjet apo më i vjetër

Vaccination mot covid-19 för dig som är 60 år eller äldre - Skåne - albanskaThe content concerns Skåne

A jeton në Skåne dhe je i lindur në vitin 1961 apo më herët? Atëherë mund të caktosh kohë në shtëpinë e shëndetit për t’u vaksinuar kundër covid-19.

Ti vet vendos a dëshiron të vaksinohesh. Vaksinimi është falas.

To the top of the page