Att välja vårdmottagning

Ungdomsmottagning online - när du hellre gör ett videobesök

Innehållet gäller Västra Götaland
Kvinna på ungdomsmottagning gör ett videosamtal.

Du vet väl om att du kan kontakta ungdomsmottagningen på nätet? Du kan träffa barnmorskor och kuratorer/psykologer säkert och enkelt i ett videobesök. 

Du kan ställa samma frågor som vid ett besök på mottagningen. Du kan till exempel prata om stress, nedstämdhet, oro och relationer. Eller så kanske du funderar kring preventivmedel, könssjukdomar, sexualitet och kroppen.

Genom att ladda ned appen Ungdomsmottaging online VGR kan du boka tid och genomföra ett videobesök med personal. Alla besök på Ungdomsmottagning online är gratis för dig under 25 år.

Här kan du boka tid, läsa mer och ladda ned appen.

Aktuella artiklar

Ungdomsmottagningar i Västra Götaland

Till en ungdomsmottagning kan du vända dig från det att du är 12-13 år tills du är 23-25 år gammal. Personalen kan hjälpa och stödja dig såväl när det gäller kroppsliga saker som frågor som rör ditt liv.

Stöd och hjälp när du är ung och mår psykiskt dåligt

Det finns många stödgrupper och organisationer som är bra att prata med. Du kan också vända dig till sjukvården och socialtjänsten.

När du loggar in på 1177.se

Med e-tjänsterna på 1177.se kan du se personlig vårdinformation och kontakta vården på ett säkert sätt. Här kan du läsa mer om de olika e-tjänsterna.

Till toppen av sidan