Det här kan du göra när du loggat in

Stöd och behandling via nätet

Ibland kan du få det stöd, den behandling eller den utbildning som du behöver via nätet. Här kan du läsa mer om vad det innebär.

Innehåll - Stöd och behandling via nätet

Visa innehåll som:
 • Så startar du ditt stöd- eller behandlingsprogram

  När personal vid en vårdenhet startat ditt stöd- eller behandlingsprogram kan du nå programmet genom att logga in i e-tjänsterna. Här får du praktiska instruktioner för hur du kommer igång.

 • KBT via nätet

  KBT är en form av terapi som kan hjälpa vid exempelvis sömnsvårigheter, depression, stress och ångest. Det går att få KBT via nätet. Då kan du ta del av behandlingen var och när det passar dig.

 • Att få stöd, behandling och utbildning via nätet

  Ibland kan du få det stöd, den behandling eller utbildning som du behöver via nätet. Det kan till exempel vara ett behandlingsprogram där det ingår övningar som du gör själv.

 • Internetbaserat stöd och behandling – frågor och svar

  Stöd och behandling via nätet är en nationell invånartjänst. Du loggar in via 1177.se. Här får du behandlingsprogram och uppgifter eller övningar du kan göra på egen hand när det passar dig.

Mer på 1177.se

Att söka stöd och hjälp

Här finns information om olika former av stöd du kan få. Det finns också kontaktuppgifter till olika patient- och närståendeföreningar.

Psykiska sjukdomar och besvär

Här kan du läsa mer om psykiska sjukdomar och besvär, som ångest och depression. Du får veta vilka behandlingar som finns och råd om var du kan söka hjälp.

Behandlingar vid psykiska sjukdomar och besvär

Både läkemedel och psykoterapi kan vara en del av behandlingen vid psykiska sjukdomar och besvär. Läs mer om vilka olika typer av behandlingar som finns.

Till toppen av sidan