BB-mottagningen Hallands sjukhus Varberg, Varberg

Huvudentré

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
0340-66 37 70
Öppet idag
 • 08:00 - 17:00
Telefontid idag
 • 08:00 - 14:30

Fler tider och telefonnummer

Telefontider
 • Mån - Sön08:00 - 14:30
Öppettider
 • Mån - Tor08:00 - 17:00
 • Fre - Sön08:00 - 16:00

Besöksadress:
Huvudentré
Län, kommun:
Hallands län, Varberg
Postadress:
BB-mottagningen Varberg, Hallands Sjukhus Varberg, Träslövsvägen 68, 43281 Varberg

BB Varberg är stolta över sin verksamhet. Som stöd och hjälp under din förlossning och eftervårdstid finns vår kunniga och engagerade personal som har som mål att du ska få en trygg och säker förlossningsupplevelse.

Driftsform

Driftsform: Region

Information till patienter

Se information ovan angående Corona. Det är viktigt att du inte åker direkt till BB-mottagningen vid symtom som vid Corona. Om du har en bokad tid till BB-mottagning parkera vid huvudentrèn vid Apoteket och följ skyltarna till mottagningarna. Passera inte akutmottagningens väntrum vid dessa tillfällen.

På de parkeringsplatser som är märkta med "4 timmar", behövs en p-skiva som man kan köpa på akutmottagningen eller i centralreceptionen vid huvudentrén (entrèn vid Apoteket). På de parkeringsplatser som är märkta med bara "P" parkerar man utan p-skiva.

Här har vi samlat information som kan vara bra att läsa.

 • Våra BB-mottagningar i Varberg och Kungsbacka erbjuder dig trygghet vid hemgång. Du får professionell hjälp via telefontid eller en bokad tid på mottagningen. Vår omvårdnad och vårt stöd kvarstår även om du väljer att sova hemma i din egen säng.

  På BB-mottagningen i Varberg finns barnmorska och läkare för att hjälpa dig och ditt barn första veckan efter förlossningen.

  Du som bor norr om Frillesås och inte behöver ytterligare läkarkontakt för dig eller ditt barn kan få tid till BB-mottagningen i Kungsbacka.

  Med eventuella amningsproblem är du välkommen att vända dig till BB-mottagningen både i Varberg och i Kungsbacka under hela amningsperioden.

   BB-mottagningen når du varje dag på telefonnummer 0340-66 37 70.

   

 • Du som är gravid eller nyss fött barn har möjlighet att delta i graviditetsenkäten och svara på frågor om hur du upplever vården och din egen hälsa. Varje graviditet och förlossning är unik, därför är det viktigt att just du deltar.Fyll i enkäten här.

 • Här har vi samlat information som kan vara bra att läsa både för och efter förlossningen.

Till toppen av sidan