Achima Care Köpings Vårdcentral

Glasgatan 5, Köping

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
Telefontider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag08.00–16.00
Tisdag08.00–16.00
Onsdag08.00–16.00
Torsdag08.00–16.00
Fredag08.00–16.00
LördagStängt
SöndagStängt

Öppettider
Måndag
08.00–17.00
Tisdag
08.00–17.00
Onsdag
08.00–17.00
Torsdag
08.00–17.00
Fredag
08.00–17.00
Lördag
Stängt
Söndag
Stängt

Besöksadress:
Glasgatan 5, Köping
Län, kommun:
Västmanlands län, Köping
Postadress:
Glasgatan 5, 731 30 Köping
Webbplats:
http://www.achima.se

Vägbeskrivning

Hitta hit:

Gratis parkering finns i direkt anslutning till vårdcentralen, 2 h med P-skiva.

Varmt välkommen till oss på Achima Care i Köping!


Vi är en vårdcentral som sätter patienten i fokus och vi gör alltid vårt bästa för att ge en komplett vård till våra patienter.


Hos oss träffar du allmänläkarspecialister, barnläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, barnsjuksköterska, undersköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator, medicinsk sekreterare.


Detta gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande där vi samarbetar över gränserna och skapar den bästa möjliga omhändertagandet för patienten.

Hos Achima i Köping har vi en anställd barnspecialist läkare som tar hand om barnen på BVC och följer dem i sina första år.


Vi har ingen egen barnmorska på vårdcentralen utan våra gravida patienter träffar sin barnmorska på Ullvi-Tuna barnmorskemottagning i Köping där alla barnmorskor i Köping är samlade. Ring 0221-26469 för att kontakta barnmorska. Man kommer fortsatt vara listad på Achima men besöken hos barnmorskan under graviditeten sker på Ullvi-Tuna barnmorskemottagning.


Vill du ha ett digitalt vårdmöte med din läkare så går det bra. Vi erbjuder alla patienter på Achima Care digitala vårdmöten via appen "Min hälsa". Vid frågor, kontakta oss via 1177 så berättar vi mer.


Välkommen!

Driftsform

Driftsform: Privat

Du möter våra distrikts-/sjuksköterskor när du ringer oss för råd och tidsbokning. Distrikts-/sjuksköterskorna har även egen mottagning där du kan få råd vad gäller hälsa och livsstil.

Vi har ett nära samarbete bla arbetsterapeut, kurator, dietist på Västmanlands Sjukhus Köping.

 • Diabetes är ett samlingsnamn för flera sjukdomar som har olika orsaker. Gemensamt för alla former av diabetes är att den som får sjukdomen har för mycket socker, glukos, i blodet.

  Typ 1-diabetes är en autoimmun sjukdom som oftast drabbar patienter tidigt i livet och därför kallas sjukdomen ibland för barn- eller ungdomsdiabetes. Läs mer om det här.

  Typ 2-diabetes är vanligast och kommer oftast i vuxen ålder. Sjukdomen kan vara ärftlig, men kan också bero på vilka levnadsvanor man har. Läs mer om det här.

 • Vi har en mottagning för astma och KOL.

  KOL är en lungsjukdom som beror på att lungorna har skadats, bland annat så att luftrören blir trängre än normalt. Läs mer om det här. Hos oss gör vi spirometrier, som är ett lungfunktionstest. Läs mer om det här.

  Astma är en sjukdom i luftvägarna som gör att man ibland får svårt att andas. Orsaken till sjukdomen är att man har en inflammation i luftrören. Läs mer om det här.

   

 • Vi  har öppen mottagning för resevaccinationer. Du behöver inte vara listad hos oss.

 • Nytt för Achima Care i Köping är Achima Online. Här kan du chatta med oss!

  Vi besvarar ditt ärende inom 2 h under våra ordinarie öppettider.

  Länk: https://e-besok.se/achima/koping

Till toppen av sidan