Det här kan du göra när du loggat in

Hälsodeklaration inför operation

Innehållet gäller Värmland

Inför din operation behöver du fylla i en hälsodeklaration. Det kan du göra via 1177.se.  Informationen du lämnar är till för att din operation ska kunna genomföras så bra och säkert som möjligt.

För att kunna logga in på 1177.se behöver du ha ett svenskt personnummer och en godkänd e-legitimation, till exempel BankID och Freja e-id plus. Mer information om hur du loggar in på 1177.se.

Har du valt avisering genom sms eller mejl får du ett meddelande när du ska svara på frågorna i hälsodeklarationen. Om du inte aktiverat aviseringar gör du det genom att logga in på 1177.se och välja ”Inställningar”. Fyll i mobilnummer och/eller e-post, kryssa i om du vill ha avisering genom sms eller e-post. Kom ihåg att spara inställningarna.  

Fyll i hälsodeklarationen snarast

Fyll i hälsodeklarationen så snart som möjligt. På webbplatsen 1177.se finns den tillgänglig under en månad från det att du fått avisering eller meddelande.  

Fler hälsodeklarationer

Beroende på vilken typ av operation du ska genomgå, kan du få ytterligare en hälsodeklaration att fylla i.  

Vid frågor

Om du saknar e-legitimation eller har frågor om hälsodeklarationen eller annat som rör din planerade operation, kontakta aktuell mottagning.  

Till toppen av sidan