Könsmottagning, Karlskrona

Byggnad 28, Blekingesjukhuset, Karlskrona

För tillfället pågår bygget av ett nytt hus framför byggnad 28 och framkomligheten med bil och via gång är begränsad. Det finns skyltar för gångväg till entrén via baksidan av hus 28. Längst ner på denna sidan hittar du en karta med gångväg och parkeringsmöjligheter.

Telefonnummer:

0455-73 10 67

Telefontider:

  • Mån-Tor10:30 - 12:30 Råd, tid, provsvar

Drop-in-tider:

  • Tis14:30 - 15:30 Klamydiatest
  • Tor14:30 - 15:30 Klamydiatest

Fler tider och telefonnummer

Besöksadress:
Byggnad 28, Blekingesjukhuset, Karlskrona
Vägbeskrivning:
Du hittar könsmottagningen i byggnad 28 bakom sjukhusets huvudbyggnad. Vid besök till könsmottagningen ska du inte anmäla dig i centralkassan utan i receptionen på markplan i byggnad 28.
Län, kommun:
Blekinge län, Karlskrona

På könsmottagningen undersöker vi och behandlar könssjukdomar, det vill säga sexuellt överförbara sjukdomar. De vanligaste sjukdomarna är klamydia och kondylom.


Till oss kommer du vid misstänkt könssjukdom eller om du bara vill göra en allmän kontroll.


På mottagningen arbetar läkare, kurator och sjuksköterska. Alla som arbetar på mottagningen har tystnadsplikt. Vi har ingen besöksavgift. Vi har telefonrådgivning hela dagen. Om vi inte kan svara direkt går det bra att lämna meddelande om återbud via telefonsvarare.

Information till patienter

Utlämning av provsvar sker under vissa tider. Se rubriken Telefontider. Vi har även drop in-mottagning för klamydiatester, se rubriken Tider för drop-in.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region