Påverkan av strejk i Region Östergötland.Det här meddelandet avser Östergötland

På grund av strejk är det just nu begränsad tillgänglighet på flera vårdcentraler, kliniker och mottagningar. Det betyder exempelvis längre väntetider, att planerad vård begränsas och att det är svårare att komma fram på telefon och via e-tjänsterna på 1177.se. Läs mer på regionostergotland.se/ro/om-region-ostergotland/vardkonflikten.

Att välja vårdmottagning

Vård vid psykisk ohälsa i Östergötland

Innehållet gäller Östergötland

Vård vid psykisk ohälsa i Östergötland

Visa innehåll som:
 • Söka psykiatrisk vård i Östergötland

  Alla människor, barn, unga och vuxna, har ibland bekymmer i sina liv. Man vet ibland inte hur man ska gå vidare på egen hand, man kan behöva vård, stöd och hjälp att hitta rätt. I dessa lägen finns olika typer av hjälp att få.

 • Vårdgivare inom vuxenpsykiatrin i Östergötland

  Region Östergötland har både regiondrivna och privata vårdgivare som arbetar på uppdrag av regionen för vård inom den öppna vuxenpsykiatrin. De har samma avgifter och erbjuder likvärdig vård. Du som söker psykiatrisk vård kan själv välja vilken av dessa vårdgivare du önskar vända dig till. Psykiatrisk vård vid svåra akuta tillstånd och sluten psykiatrisk vård drivs av Region Östergötland.

 • Ung och mår dåligt? Hit kan du vända dig i Östergötland

  Om du är ung och tycker livet känns jobbigt finns det flera ställen dit du kan vända dig för att få stöd och hjälp.

 • Stöd från kommunen till barn och unga

  Alla människor, barn, unga och vuxna, har ibland bekymmer i sina liv. Du kan ha det svårt hemma, i skolan eller med dig själv. Du kan vara orolig över att någon annan inte mår bra. Ibland är det svårt att veta hur du ska gå vidare och du kan behöva hjälp att hitta rätt. I dessa lägen kan du få stöd från flera olika ställen, bland annat i din kommun.

Till toppen av sidan