ABC för god psykisk hälsa

Aktiviteter nära dig

Innehållet gäller Östergötland

Skulle du vilja veta mer om vad som händer i ditt närområde? Här kan du få lite hjälp på traven om du är nyfiken på vilka föreningar och aktiviteter som skulle kunna passa dig.

Ett stort antal människor sitter på gräsmattan i en park under en sommarkväll.

Aktiviteter i din kommun

Många kommuner jobbar hårt för att deras invånare ska få möjlighet att ha en aktiv och social fritid. Som en del i det arbetet har vissa kommuner tagit fram särskilda hemsidor med tips och uppslag på aktiviteter och sociala sammanhang i närområdet.

Än så länge är det Mjölby, Motala, Norrköping, Vadstena och Valdemarsviks kommuner som börjat jobba med ABC för god psykisk hälsa, och här nedan kan du som bor i de trakterna få veta mer om vad som händer nära dig:


I Region Östergötlands evenemangskalender På Gång kan du hitta fler aktiviteter och evenemang att besöka runt om i hela Östergötland.

Föreningar i din kommun

Många kommuner har register över stora delar av sitt föreningsliv. Om du är nyfiken på vilka föreningar som är verksamma där du bor kan du hitta deras register nedan – men kom ihåg att det kan finnas fler än de som valt att registrera sig.

Kontakt

Vid frågor om ABC för god psykisk hälsa kontakta abc@regionostergotland.se.

Läs mer om ABC för god psykisk hälsa på Region Östergötlands vårdgivarwebb.

Till toppen av sidan