Avdelning S102 BUP, Barn och ungdomspsykiatriska kliniken US

Universitetssjukhuset, Ingång 30, Linköping

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
Växeltelefon

Besöksadress:
Universitetssjukhuset, Ingång 30, Linköping
Län, kommun:
Östergötlands län, Linköping
Postadress:
Barn och ungdomspsyk kliniken, Universitetssjukhuset, 581 85 Linköping

Vägbeskrivning

Hitta hit:

Universitetssjukhuset, Tinnerbäckshuset, ingång 30, plan10.

Avdelning S102 är en akut och utredningsavdelning för barn och ungdomar med behov att akuta psykiska vårdinsatser i åldrarna 0 - 17 år.

Driftsform: Region

Vid inskrivning på avdelningen får du egna kontaktpersoner som utses bland sjuksköterskor och skötare på avdelningen. Kontaktpersonerna är de som både du och dina föräldrar eller anhöriga har mest kontakt med. Deras uppgifter är bl.a. att tillsammans med er och med övrig personal sätta upp gemensamma mål för vårdtiden, delta i samtal och vid behov ha kontakt med andra vårdgivare. En viktig uppgift är att göra saker tillsammans med dig både inne på avdelningen och utanför. Utöver kontaktpersonerna har ni också allt efter behov tillgång till avdelningens läkare, psykolog, socionom och arbetsterapeut.

Under skolterminerna kommer du om möjligt att delta i sjukhusskolan, som har tre lärare placerade i nära anslutning till avdelningen. Lärarna kan, efter tillåtelse från dig och dina föräldrar, ta kontakt med din ordinarie skola för att på bästa sätt lägga upp din undervisning under avdelningsvistelsen.

Remisskrav

Ja

Till toppen av sidan