Samrehab akutblocket Västervik

Östra Kyrkogatan 48, Västervik

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer:

0490-870 90

Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider

   • Mån-Tor10:00 - 14:00
   • Fre10:00 - 12:00

   Öppettider:

   • Mån-Fre07:30 - 16:00
   Besöksadress:
   Östra Kyrkogatan 48, Västervik
   Län, kommun:
   Kalmar län, Västervik
   Postadress:
   Västerviks sjukhus, Samrehab akutblocket, 593 81 Västervik

   Vägbeskrivning

   Hitta hit:

   Samrehab akutblocket finns på Västerviks sjukhus, hus 20, plan 2. Lättast kommer du till oss genom att gå in via huvudentrén.

   Till oss kommer du för rehabilitering efter din sjukhusvistelse. Vi är specialiserade på rehabilitering av hjärtsjukdom, lungsjukdomar och neurologisk sjukdom och amputationer. Vi har också specifik kompetens vid rehabilitering av barn.


   Hos oss arbetar arbetsterapeuter och fysioterapeuter/sjukgymnaster. Arbetsterapeuten hjälper dig som har svårt att klara av dina dagliga aktiviteter. När du träffar en arbetsterapeut får du hjälp med att reda ut vilken aktivitetsförmåga du har och vad du behöver för att kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt.

   Fysioterapeuten/sjukgymnasten hjälper dig som har en funktionsstörning som begränsar eller hotar din rörelseförmåga och hjälper dig att träna din muskelstyrka, rörlighet, balans, kondition och koordination. Till oss kan du också komma när du har besvär med svullnad av arm eller ben, då får du träffa en diplomerad lymfterapeut.

   Vi erbjuder även hjärtskola, RA-information, MS-skola och gåskola för amputerade.

   Till dig som ska operera höft, knä, axel eller rygg erbjuder vi information så att du kan förbereda dig på bästa sätt inför operationen.

   Driftsform

   Driftsform: Landsting/Region