Hjälp oss att bli bättre!

Delta i vår webbundersökning och berätta vad du tycker om 1177.se. Undersökningen tar några minuter att genomföra och svaren är anonyma.

Tack för att du deltar!

Du hittar undersökningen här.

1177

Undvik förkylningtips och råd som kan skydda dig

Det finns det flera saker du kan göra för att minska risken att bli sjuk i dessa förkylningstider. Ta hand om dig i höst.

Aktuella artiklar

Boka tid för säsongsvaccination

Här kan du boka tid för säsongsvaccination mot influensa och covid-19. Bokningen öppnar 24 oktober för de som tillhör en riskgrupp.

Att bli utsatt för våld i nära relationer

Om någon utsätter dig för våld är det aldrig ditt fel. Det är vanligt att känna sig rädd, maktlös, och frustrerad om du lever i en kontrollerande eller våldsam relation. Så här söker du stöd och hjälp.

Diabetes?

Det finns flera olika sorters diabetes. Diabetes typ 2 går att förebygga med sunda vanor kring kost, och om du redan fått diagnos kan du påverka hur du mår.

1177 direkt - sök vård digitalt

Sök vård digitalt direkt på din hälsocentral. Tjänsten passar dig som hellre använder digitala ingångar istället för att ringa. Du får antingen råd om vad du kan göra själv eller chatta med någon av vår personal. Vid behov kan chatten övergå till ett videosamtal eller att du får ett bokat besök.

Aktuella artiklar

Hjälp och stöd om du är nedstämd

Det finns många olika anledningar till att känna sig ledsen, orolig eller stressad. Läs om vad du kan göra själv för att må bättre och när du ska söka vård.

Borsta tänderna på barn

En gnutta tålamod kan vara bra att ta med in i badrummet. Här hittar du fler tips för att hålla tänderna rena.

Är du förkyld?

En förkylning brukar gå över av sig själv, men det finns saker du kan göra för att lindra symtomen.

Till toppen av sidan