Oskarshamns sjukhus

Rösvägen 1, Oskarshamn

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
Växeltelefon

Öppettider
Måndag
Dygnet runt
Tisdag
Dygnet runt
Onsdag
Dygnet runt
Torsdag
Dygnet runt
Fredag
Dygnet runt
Lördag
Dygnet runt
Söndag
Dygnet runt

Besöksadress:
Rösvägen 1, Oskarshamn
Län, kommun:
Kalmar län, Oskarshamn
Postadress:
Box 701, 572 28 Oskarshamn

Vägbeskrivning

Hitta hit:

Oskarshamns sjukhus ligger i området Tratten med närhet till såväl E22 som Oskarshamns centrum. Lättast anländer man till sjukhuset via huvudentrén på Rösvägen med infart från Riksväg 37. Parkeringen finns utmärkt med P på kartan över sjukhusområdet. Kalmar Länstrafik har flera busslinjer som passerar sjukhuset. Busshållplatser finns placerade i nära anslutning till sjukhusets infarter.

Huvudentré till Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder dig medicinsk specialistvård dygnet runt. Vi utför planerad kirurgi och ortopedi. Vi har en bred mottagningsverksamhet inom barn, gynekologi, hud, ögon, öron, tand och dialys. Vi utför förebyggande undersökningar och säkerställer rätt diagnos. Vår rehabiliteringsverksamhet ger dig stöd utifrån dina förutsättningar för att uppnå bästa tänkbara livskvalitet. På Oskarshamns sjukhus erbjuder vi dig ett gott bemötande och en professionell vård för bästa omtanke och hälsovinst

Driftsform

Driftsform: Region

Här hittar du kontaktuppgifter till de mottagningar och avdelningar som finns på sjukhuset, samt övrig service och information inför ditt besök.

Åldersregler

Vi tar emot patienter i alla åldrar.

Om du blir sjuk eller har frågor om din hälsa, kontakta i första hand din hälsocentral. När hälsocentralen är stängd kan du vända dig till Oskarshamns sjukhus för att få vård och rådgivning.

Besöksregler

Besökstiderna skiljer sig åt mellan olika avdelningar. Hör av dig till respektive avdelning för att ta reda på vad som gäller.

Pga allergirisk tillåter vi inte blommor på sjukhusets avdelningar. Undvik att använda parfym när du besöker sjukhuset.

Till toppen av sidan