Medicinmottagningen Västervik

Östra Kyrkogatan 48, Västervik

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
0490-865 80
Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Drop-in-tid idag

   Stängt

    Fler tider och telefonnummer

    Telefontider
    • Mån - Tor08:30 - 11:00
    • Fre08:30 - 10:00
    Öppettider
    • Mån - Tor07:45 - 16:15
    • Fre07:45 - 13:30
    Drop-in-tider
    • Mån - Fre08:15 - 10:00 Provtagning

    Besöksadress:
    Östra Kyrkogatan 48, Västervik
    Län, kommun:
    Kalmar län, Västervik
    Postadress:
    Västerviks sjukhus, Medicinmottagningen, 593 81 Västervik

    Vägbeskrivning

    Hitta hit:

    Medicinmottagningen finns på Västerviks sjukhus, hus 11, plan 3 (entréplanet).

    Lättast kommer du till oss genom att gå in via huvudentrén. Läs mer om parkeringsmöjligheter via denna sida:

    https://www.1177.se/kalmar-lan/parkering/kalmar-lan

    Hitta på plats:

    Medicinmottagningen ligger i hus 11, plan 3 (entréplanet). Lättast kommer du till oss genom att gå in via huvudentrén och sväng höger så finns vi längst ner i korridoren till höger. Anmälningsskärm finns i väntrummet på medicinmottagningen.

    På medicinmottagningen finns flera olika mottagningar, se mer information under vårt utbud.


    Medicinmottagningens telefon – och öppettider gäller för alla mottagningar. Du kan även kontakta de olika mottagningarna via Medicinmottagningens e-tjänster.

    Driftsform

    Driftsform: Region

    Information till patienter

    Starkt doftande hudvårdsprodukter undanbeds.

    Provtagning måndag-fredag 08:15-10:00

    Ålder

    Vi tar emot patienter som är 18 år eller äldre.

    Här hittar du mer information om våra olika mottagningar som finns på Medicinmottagningen Västervik. Medicinmottagningens telefon och öppettider – samt e-tjänster gäller för alla mottagningar. 

    • Till oss kommer du som har en sjukdom i blod- och blodbildande organ, till exempel brist på olika sorters blodkroppar samt blod- och benmärgscancer som leukemi, lymfom och myelom. Hit kommer du för utredning och behandling. Du som får blod- och benmärgscancer erbjuds kontaktsjuksköterska.

      

    • Till oss kommer du för utredning och behandling om du har eller misstänks ha en neurologisk sjukdom, en muskelsjukdom eller svår huvudvärk. Du som kommer till oss kan exempelvis ha eller misstänks ha multipel skleros (MS), epilepsi, Parkinsons sjukdom, hjärntumör eller amyotrofisk lateral skleros (ALS).

    • Till oss kommer du för utredning och behandling om du har eller misstänks ha en inflammatorisk reumatisk sjukdom. Din sjukdom kan vara akut eller kronisk, men ha en sådan karaktär att den kan leda till allvarliga konsekvenser akut eller på längre sikt.

    • Till oss kommer du för utredning och behandling om du har en sjukdom som är relaterade till de hormonproducerande körtlarna som bukspottkörteln (diabetes), sköldkörteln, binjurarna och hypofysen. Till oss kan du också komma om du har problem med rubbningar i kalkomsättningen, svårare fall av högt blodtryck samt benskörhet.

    • Till oss kommer du för utredning och behandling om du har lung- eller allergibesvär. Vi genomför lungfunktionsutredningar. Vi utför även allergiutredningar, pricktester och erbjuder allergivaccination.

    • På AK- mottagningen finns specialutbildade sjuksköterskor som ansvarar för provtagning och medicinering efter ordination av läkare, och arbetar för dig som behöver behandling att förebygga blodproppar.

    • Till oss kommer du som har besvär i mag- och tarmkanalen eller besvär med levern. Hos oss utreds och behandlas du och läkare tar beslut om uppföljande vård. Sjuksköterskor ger telefonrådgivning till mag-tarmmottagningens patienter.

    Till toppen av sidan