Länssjukhuset i Kalmar

Lasarettsvägen 1, Kalmar

Telefonnummer:

0480-810 00

Öppettider:

  • Mån-SönDygnet runt

Fler tider och telefonnummer

Besöksadress:
Lasarettsvägen 1, Kalmar
Vägbeskrivning:
Länssjukhuset ligger i södra stadsdelen, i det så kallade Stensbergsområdet, inte långt ifrån Kalmar centrum. Lättast anländer man till sjukhuset via huvudentrén på Lasarettsvägen med infart från Ståthållaregatan eller Stensbergsvägen. Kommer du med bil kan du parkera på någon av de parkeringsplatser som finns på sjukhusområdet. Den stora huvudparkeringen finns i anslutning till huvudentrén med infart från Lasarettsvägen. Kalmar Länstrafik har flera busslinjer som passerar sjukhuset varje halvtimma. Busshållplatser finns placerade i nära anslutning till sjukhusets infarter.
Län, kommun:
Kalmar län, Kalmar
Postadress:
391 85 Kalmar

Här hittar du kontaktuppgifter till de mottagningar och avdelningar som finns på sjukhuset, samt övrig service och information inför ditt besök.

Länssjukhuset i Kalmar erbjuder både akutsjukvård och planerad sjukvård av hög kvalitet dygnet runt, året runt. Sjukhuset är bland de främsta i landet när det gäller tillgänglighet, kundnöjdhet och effektivitet. Det innebär bland annat att vi erbjuder korta väntetider till både besök och behandling.

Information till besökare

Besöksregler

Besökstiderna skiljer sig åt mellan olika avdelningar. Hör av dig till respektive avdelning för att ta reda på vad som gäller. Undvik att använda parfym eller ta med doftande blommor när du besöker sjukhuset.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region