Oskarshamns sjukhus


Telefonnummer och Öppettider

0491-78 20 00
Öppet idag:
Dygnet runt

Övriga tider och telefonnummer

Öppettider:
Mån-sön Dygnet runt
Växeltelefon:
0491-78 20 00

ADRESS

Besöksadress
Rösvägen 1, Oskarshamn
Län, kommun
Kalmar län, Oskarshamn
Postadress
Oskarshamns sjukhus
Box 701
572 28 Oskarshamn
Vägbeskrivning

Oskarshamns sjukhus ligger i området Tratten med närhet till såväl E22 som Oskarshamns centrum. Lättast anländer man till sjukhuset via huvudentrén på Rösvägen med infart från Riksväg 37. Parkeringen finns utmärkt med P på kartan över sjukhusområdet. Kalmar Länstrafik har flera busslinjer som passerar sjukhuset. Busshållplatser finns placerade i nära anslutning till sjukhusets infarter.

Vårt utbud

Här hittar du kontaktuppgifter till de mottagningar och avdelningar som finns på sjukhuset, samt övrig service och information inför ditt besök.

Inför ditt besök på sjukhuset

Här får du tips om sådant som är bra att veta för dig som patient, anhörig eller besökare på sjukhuset. Här finns till exempel information om besökstider, patientavgifter, var du hittar parkering och hur du får ersättning för sjukresor.

Inför ditt besök på sjukhuset

Övrig service på sjukhuset A-Ö

Apotek Hjärtat
Hus 1, entréplan.

Cafè och kiosk 
Sjukhuscafeteria. Hus 1, entréplan.

Restaurang Sjöjungfrun
Hus 3. Restaurangmeny och patientmatsedel.

Sjukhuskyrka
Andaktsrum i hus 8, entréplan.

Om oss

Vi erbjuder dig medicinsk specialistvård dygnet runt. Vi utför planerad kirurgi och ortopedi. Vi har en bred mottagningsverksamhet inom barn, gynekologi, hud, ögon, öron, tand och dialys. Vi utför förebyggande undersökningar och säkerställer rätt diagnos. Vår rehabiliteringsverksamhet ger dig stöd utifrån dina förutsättningar för att uppnå bästa tänkbara livskvalitet. På Oskarshamns sjukhus erbjuder vi dig ett gott bemötande och en professionell vård för bästa omtanke och hälsovinst

Information till patienter

Om du blir sjuk eller har frågor om din hälsa, kontakta i första hand din hälsocentral. När hälsocentralen är stängd kan du vända dig till Oskarshamns sjukhus för att få vård och rådgivning.

Ålder:
Vi tar emot patienter i alla åldrar.

Information till besökare

Besöksregler:

Besökstiderna skiljer sig åt mellan olika avdelningar. Hör av dig till respektive avdelning för att ta reda på vad som gäller.

Pga allergirisk tillåter vi inte blommor på sjukhusets avdelningar. Undvik att använda parfym när du besöker sjukhuset.

Läs mer på 1177 Vårdguiden

Driftsform:
Landsting/Region.