Vården i Halland

Ungdomsmottagningen Halland

Innehållet gäller Halland

Till Ungdomsmottagningen kan du som är ung komma med frågor om livet, relationer, sexualitet, om dig själv och din kropp. Oavsett vem du är eller vad du vill prata om är du välkommen. Ungdomsmottagningen är för dig som är mellan 13 och 23 år.

Detta kan du få hjälp med

På Ungdomsmottagningen kan vi svara på dina frågor om kroppen, ditt kön, din könstillhörighet, könssjukdomar, sex och preventivmedel.

Vi lyssnar också på vad du har att berätta om hur du mår eller känner dig. Det kan handla om att det är jobbigt i skolan, att känna sig utanför, vara mobbad, vara lyckligt eller olyckligt kär, att ha problem hemma eller med en partner. Du kanske bara behöver prata med en vuxen.

Oavsett vem du är eller vad du vill prata om är du välkommen till Ungdomsmottagningen.

Besöket hos oss är alltid gratis och vi har alltid tystnadsplikt.

Kom som du är.

Vi som arbetar här

På Ungdomsmottagningen i Halland arbetar barnmorskor, kuratorer, psykologer och läkare. Du kan söka till vilken mottagning du vill, oavsett var du bor.

Så kontaktar du oss

Du kan kontakta oss och träffa oss på flera olika sätt. Du kan ringa oss eller boka ett digitalt möte i vår app. Du kan boka en tid eller komma på drop-in på någon av våra mottagningar. 

Boka en tid i vår app Ungdomsmottagningen Halland genom att ladda ner appen för Android eller Iphone.

Välj en mottagning för att se öppettider, adress och andra kontaktuppgifter. Där kan du också boka besök hos oss.

När du fyllt 24 år

Du är välkommen till Ungdomsmottagningen hela det året som du fyller 23 år. När du fyllt 24 år kan du kontakta en annan mottagning. Till exempel din vårdcentral, Kvinnohälsovården eller en STI-mottagning.

Vet du inte vilken mottagning du ska kontakta kan du ringa till 1177 eller till Ungdomsmottagningen och fråga.

Länkar

Vi vill tipsa dig om att läsa mer på andra webbplatser. 

Till toppen av sidan