Mammografimottagningen Mälarsjukhuset, Eskilstuna

Mälarsjukhuset, Kungsvägen, Eskilstuna

Telefonnummer:

016-10 48 10

Öppettider:

  • Mån-Tis07:30 - 16:30
  • Ons-Tor07:30 - 18:30
  • Fre07:30 - 14:00

Fler tider och telefonnummer

Besöksadress:
Mälarsjukhuset, Kungsvägen, Eskilstuna
Vägbeskrivning:
Gå in via entré 1 eller 6. Följ skyltning till målpunkt G. Mottagningen finns på plan 9
Län, kommun:
Södermanlands län, Eskilstuna
Postadress:
Mammografimottagningen Mälarsj, 631 88 Eskilstuna

I Sörmland finns mammografimottagningar på Mälarsjukhuset i Eskilstuna, Kullbergska sjukhuset i Katrineholm och Nyköpings lasarett. Mammografisk hälsoundersökning utförs på alla tre mottagningarna. Mammografisk hälsoundersökning omfattar alla kvinnor i åldrarna 40 -74 år och undersökningen utförs vartannat år. Har du inte fått något svar på undersökningen efter åtta veckor, ta kontakt med Mammografimottagingen i Eskilstuna.

Mammografimottagningen i Eskilstuna är en central enhet och all utredning av förändringar i bröst sker i Eskilstuna.

All administration och tidsbokning sker via Mammografimottagningen i Eskilstuna, även för patienter med bokad tid i Nyköping eller Katrineholm.

Om du inte fått kallelse men uppfyller kriterierna för mammografisk hälsoundersökning ta kontakt med Mammografimottagningen i Eskilstuna.

Om du har frågor, symtom eller har känt en knöl i bröstet kan du ringa för rådgivning: se kontaktuppgifter. Om du behöver utredas vidare efter en hälsoundersökning eller om du har några symtom får du en tid till Mammografimottagningen i Eskilstuna.

Information till patienter

Vid ditt besök anmäler du dig på ankomstterminalen på Mammografimottagningen. Vänligen lämna smycken och värdesaker hemma och undvik parfym när du besöker oss.

Om du kontaktar oss via telefon följ noga instruktionen och lämna personnummer samt telefonnummer så blir du uppringd på angiven tid. Vissa dagar blir det snabbt fullt i vår telefonkö. Det beror på att många ringer till oss, prova då att ringa nästkommande vardag.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region