Capio Barn- och ungdomspsykiatri Falun

Östra Hamngatan 24

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
023-664 05 50

Besöksadress:
Östra Hamngatan 24
Län, kommun:
Dalarnas län, Falun
Webbplats:
https://capio.se/hitta-mottagning/specialistvard/psykiatrisk-vard/bup-falun/

Capio Barn- och ungdomspsykiatri öppnar i Falun den 17 oktober 2022 på uppdrag av Region Dalarna. Vi erbjuder bedömningar, utredningar samt behandlingar för barn och ungdomar upp till 18 års ålder inom vårdval BUP.


Vårdvalet innebär att alla barn och unga själva kan välja vilken mottagning man vill gå på för att få sin behandling oavsett var i Dalarna man bor. Vi erbjuder både fysiska besök på vår mottagning och digitala besök.

För att bli patient hos oss går det bra att göra en egenanmälan antingen via telefon eller via 1177. Du kan också få hjälp av vårdcentralen, skolan eller andra som har kontakt med vården med att få en remiss skickad till oss.


Vi tar emot egenanmälningar och remisser från 15 september, men du är välkommen att ringa oss redan nu om du har frågor eller behöver råd.

Mottagningen kommer att vara delaktig i projektet "Tillsammans för varje barn" för att tillsammans med olika samverkanspartners skapa de bästa förutsättningarna för Dalarnas barn och ungdomar.


Vi tar emot barn och ungdomar via remiss eller egenremiss. Då vi arbetar på uppdrag av Region Dalarna är vården för barn- och ungdomar avgiftsbefriad.

Driftsform

Driftsform: Privat

Remisskrav

Ja

Till toppen av sidan