1177

VardagsmotionRörelse i vardagen

Att komma ut och röra på sig i dagsljus är bra för hälsan. All rörelse räknas. Här får du tips om vad du kan göra för att röra på dig mer i vardagen.

Aktuella artiklar

Kliande ögon, nästäppa och nysningar?

Pollenallergi ger besvär som röda och kliande ögon, nästäppa, upprepade nysningar och rinnsnuva. Läs mer om vad du kan göra för att minska besvären.

1177 direkt - ny digital ingång till vården

Nu kan du enkelt kontakta vården digitalt via 1177 direkt. Du kan påbörja ditt ärenden när som helst under dygnet. Logga in med e-legitimation, svara på frågor om dina symtom och få en bedömning. Vi hjälper dig via chatt och videosamtal.

Tips för att få barn att röra på sig

Barn och unga behöver röra sig för att må bra. Det är viktigt för bland annat kroppen, hjärnan och sömnen. Här får du tips och råd om hur du kan göra för att få barn att röra sig mer.

Hit vänder du dig när du behöver råd eller vård

Om du blir sjuk, skadar dig eller mår dåligt behöver du veta vart du ska vända dig för att få den hjälp du behöver. Ofta räcker det med ett sjukvårdsråd och egenvård hemma. Men ibland kan du behöva ha en vårdkontakt eller besöka vården.

Aktuella artiklar

Hjälp och stöd om du är nedstämd

Det finns många olika anledningar till att känna sig ledsen, orolig eller stressad. Läs om vad du kan göra själv för att må bättre och när du ska söka vård.

Borsta tänderna på barn

En gnutta tålamod kan vara bra att ta med in i badrummet. Här hittar du fler tips för att hålla tänderna rena.

Är du förkyld?

En förkylning brukar gå över av sig själv, men det finns saker du kan göra för att lindra symtomen.

Till toppen av sidan