Odensvi vårdcentral

Odensviplatsen 2, Västerås

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

021-15 25 00

Öppet idag

 • 08:00 - 17:00

Telefontid idag

 • 08:00 - 16:00

Fler tider och telefonnummer

Telefontider

 • Mån - Fre08:00 - 16:00

Öppettider

 • Mån - Fre08:00 - 17:00
Besöksadress:
Odensviplatsen 2, Västerås
Län, kommun:
Västmanlands län, Västerås
Postadress:
Odensviplatsen 2, 723 42 Västerås
Webbplats:
http://www.odensvi.praktikertjanst.se

Odensvi Vårdcentral är sedan 1994 en privat välfungerande mottagning med verksamhet inom alla aspekter av primärvård. Vi är för närvarande fem specialister i allmänmedicin samt ST- och AT-läkare i perioder. Vi sköter läkarbemanningen på ett ålderdomshem/servicehus. Vi har distriktssköterskor med särskild kompetens inom diabetes, demens, hypertoni, inkontinens, vaccination, sår, spirometri och rökstopp. Vi har egen BVC och MVC med barnmorskor, sköterskor och psykolog med bl a föräldra- och pappagrupper. Vi har även tre fysioterapeuter. Vi erbjuder bland annat sjukgymnastisk behandling, kiropraktik, akupunktur, medicinsk yoga, artros-/diabetesskola. Vi har även gruppaktivitet med cirkel-/styrketräning, kroppskännedom samt balans-/koordinationsträning.

Vi har inte drop-in varför vi hänvisar våra patienter att boka tider via telefon: 021-15 25 00. Alla besök är tidsbokade där akuta fall triageras av sköterska via telefon.

Driftsform

Driftsform: Privat

Information till patienter

De flesta bokade ärenden anmäls i självbetjäningsterminalen. Tag en nummerlapp för ärenden som vaccination och intyg, de behandlas i receptionen.

Dörren är låst vid lunchtid kl 12.00-12.45. Vid akuta medicinska hälsotillstånd ring då på vår dörrklocka vid entrén.

Har du en bokad tid efter kl 16.00 ring även då på klockan vid ytterdörren.

 • Nedanstående information kommer från Vårdval primärvård och är framtagen i syfte att ge medborgarna ett bra underlag för val av vårdcentral. Samtliga vårdcentraler i Västmanland har likvärdig information på sina sidor. Informationen ses över och uppdateras två gånger per år.

  På Odensvi läkarmottagning fanns, 1 april 2021, 9 883 st personer listade. Genomsnittet i Region Västmanland är 8 000 listade/vårdcentral.

  Där finns 6,15 heltidstjänster bemannade av distriktssköterskor samt 4,8 heltidstjänster bemannade av specialistläkare i allmänmedicin. Därutöver finns det 5 st läkare knuten till vårdcentralen som är under utbildning för att bli specialist i allmänmedicin, sk ST-läkare.

  På vårdcentralen finns också BVC-sköterska, barnmorska, mödra- och barnhälsovårdspsykolog, kurator, leg psykoterapeut, arbetsterapeut, dietist och fysioterapeut. På vårdcentralen finns också sjuksköterskor specialiserade inom astma/KOL, diabetes, demens och inkontinens.

  Vårdcentralen kan erbjuda:

  • Vaccinationsmottagning
  • Rökavvänjning
  • Artrosskola
  • Familjecentrum
  • Stöd och hjälp vid viktminskning

  Vårdcentrlalen kan erbjuda videosamtal.

  Det finns gratis parkeringsplatser i direkt anslutning samt i närheten till vårdcentralen.

  Verksamhetschef är Réka Hunyadi Velle

Till toppen av sidan