Odensvi vårdcentral

Odensviplatsen 2, Västerås

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer:

021-15 25 00

Öppet idag

 • 08:00 - 17:00

Telefontid idag

 • 08:00 - 16:00

Fler tider och telefonnummer

Telefontider

 • Mån-Fre08:00 - 16:00

Öppettider:

 • Mån-Fre08:00 - 17:00
Besöksadress:
Odensviplatsen 2, Västerås
Län, kommun:
Västmanlands län, Västerås
Postadress:
Odensviplatsen 2, 723 42 Västerås
Webbplats:
http://www.odensvi.praktikertjanst.se
 • Nedanstående information kommer från Vårdvalsenheten och är framtagen i syfte att ge medborgarna ett bra underlag för val av vårdcentral. Samtliga vårdcentraler i Västmanland har likvärdig information på sina sidor. Informationen ses över och uppdateras två gånger per år.

  På Odensvi läkarmottagning fanns, 1 april 2019, 9 558 st personer listade. Genomsnittet i Region Västmanland är 8 000 listade/vårdcentral.

  Där finns 5,7 heltidstjänster bemannade av distriktssköterskor samt 4,8 heltidstjänster bemannade av specialistläkare i allmänmedicin. Därutöver finns det 2 st läkare knuten till vårdcentralen som är under utbildning för att bli specialist i allmänmedicin, sk ST-läkare.

  På vårdcentralen finns också BVC-sköterska, barnmorska, mödra- och barnhälsovårdspsykolog, kurator, arbetsterapeut, dietist och fysioterapeut. På vårdcentralen finns också sjuksköterskor specialiserade inom astma/KOL, diabetes och inkontinens.

  Det finns gratis parkeringsplatser i direkt anslutning samt i närheten till vårdcentralen.

  Verksamhetschef är Reka Hunyadi Velle

Odensvi Vårdcentral är sedan 1994 en privat välfungerande distriktsläkarmottagning med verksamhet inom alla aspekter av primärvård. Vi är för närvarande sex specialister i allmänmedicin samt ST och AT läkare i perioder. Vi har distriktssköterskor med särskild kompetens inom diabetes, hypertoni, inkontinens spirometri och rökstopp. Vi har egen BVC och MVC med barnmorskor, sköterskor och psykolog med bl a föräldra- och pappagrupper. Vi har även två fysioterapeuter. Vi erbjuder bland annat sjukgymnastisk behandling, kiropraktik, akupunktur, medicinsk yoga, bassäng, artros-/diabetesskola och neurologisk beh. Vi har även gruppaktivitet med cirkel-/styrketräning, kroppskännedom samt balans-/korordinationsträning.

För akuta besvär som ej är äldre än 14 dagar är du välkommen till "Lättakuten". Öppettider måndag-fredag kl 13.00-15.30, ej röda dagar. Ingen tidsbokning behövs. Ex på besök: Hosta-snuva-feber, halsont, urinvägsbesvär, akut allergi, hud-, öron- och magbesvär, akut skada, akut smärta i rygg, knä, fot.

Obs! Lättakuten endast till för Odensvis listade patienter!

Information till patienter

Alla bokade ärenden anmäls i receptionen. Tag en nummerlapp och vänta på din tur.

Dörren är stängd vid lunchtid kl 12.00-12.45. Vid akuta medicinska hälsotillstånd ring då på vår dörrklocka vid entrén.

Har du en bokad tid efter kl 16.00 ring även då på klockan vid ytterdörren.

Ingen tidsbokning behövs på Lättakuten. Vi har öppet måndag-fredag 13.00-15.30, kom senast 15.15 om ev provtagning behövs. Gäller ej röda dagar.

Driftsform

Driftsform: Privat