Kungsör Barnmorskemottagning

Torsgatan 12 A, Kungsör

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
Telefontider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag10.00–10.45
Tisdag10.00–10.45
Onsdag10.00–10.45
Torsdag10.00–10.45
FredagStängt
LördagStängt
SöndagStängt

Öppettider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag08.00–16.00
Tisdag08.00–16.00
Onsdag08.00–16.00
Torsdag08.00–16.00
FredagStängt
LördagStängt
SöndagStängt

Besöksadress:
Torsgatan 12 A, Kungsör
Län, kommun:
Västmanlands län, Kungsör
Postadress:
Torsgatan 12 A, 736 30 Kungsör
Webbplats:
http://kungsorsvardcentral.se/

På vår barnmorskemottagning erbjuder vi dig ett personligt möte med en erfaren barnmorska. Vårt arbete utgår från nationella riktlinjer. Är du gravid får du komma på regelbundna kontroller under graviditeten och får även svar på frågor om graviditeten, förlossningen och tiden efter. Vi erbjuder ultraljudsundersökning i Västerås under graviditeten och möjlighet att träffa läkare vid behov. Vi har också nära samarbete med specialistmödravården vid Kvinnokliniken i Västerås samt mödravårdspsykolog vid krisande livssituationer

Driftsform: Privat

Vi erbjuder alla blivande föräldrar att gå kurser för att förbereda er inför förlossningen och föräldraskapet oavsett om det är första barnet eller om ni har barn sedan tidigare.

Vid behov kan du få akupunktur, exempelvis vid illamående och bäckensmärta.

  • Hos oss kan du få preventivmedelsrådgivning. Det finns flera olika sätt att skydda sig mot att bli gravid. Läs mer om det här.

  • Det vanligaste tecknet på att man är gravid är att man inte får mens. Andra vanliga graviditetstecken är att det spänner i brösten eller att man mår illa. Oavsett om man blir glad eller orolig när man tror att man är gravid, vill man ofta veta säkert – och få svar snabbt. Läs mer om det här.

  • Könssjukdomar är infektioner som man kan få genom att ha sex. De kallas ibland för STI eller STD som är en förkortning för sexuellt överförbara infektioner eller sjukdomar (Sexually Transmitted Infections/Diseases).

    Läs mer om det här.

Till toppen av sidan