Åbågens Vårdcentral AB

Österled 30, Arboga

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

021-17 65 00

Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider

   • Mån - Fre08:00 - 16:00

   Öppettider

   • Mån - Fre08:00 - 16:00
   Besöksadress:
   Österled 30, Arboga
   Län, kommun:
   Västmanlands län, Arboga
   Postadress:
   Österled 30, 732 45 Arboga
   Webbplats:
   https://www.abagensvardcentral.se/

   Hos oss finner du en samlad kompetens bestående av olika yrkeskategorier. Det gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande och gott bemötande. Utöver distriktsläkare i invärtesmedicin har vi distriktssköterskor, BVC, MVC, inkontinenssköterska och diabetessköterska.

   Driftsform

   Driftsform: Privat

   • Nedanstående information kommer från Vårdvalsenheten och är framtagen i syfte att ge medborgarna ett bra underlag för val av vårdcentral. Samtliga vårdcentraler i Västmanland har likvärdig information på sina sidor. Informationen ses över och uppdateras två gånger per år.

    På Åbågens vårdcentral fanns, 1 april 2021, 7 742 st personer listade. Genomsnittet i Region Västmanland är 8 000 listade/vårdcentral.

    Där finns 4 heltidstjänster bemannade av distriktssköterskor samt 1 heltidstjänster bemannade av läkare specialist i allmänmedicin. Därutöver finns det 3 st läkare knuten till vårdcentralen som är under utbildning för att bli specialist i allmänmedicin, sk ST-läkare.

    På vårdcentralen finns även läkare specialiserad på invärtesmedicin med kardiologikompetens, BVC-sköterska, barnmorska, mödra- och barnhälsovårdspsykolog, kurator, arbetsterapeut, dietist och fysioterapeut. Det finns också sjuksköterskor specialiserade inom astma/KOL, diabetes, inkontinens och demens. Det finns även läkare specialiserade inom invärtesmedicin och kardiologi på vårdcentralen. 

    Vårdcentralen kan erbjuda:

    • Vaccinationsmottagning
    • Rökavvänjning
    • Artrosskola
    • Hälsocenter

    Det finns gratis parkeringsplatser i direkt anslutning till vårdcentralen.

    Verksamhetschef är Jörgen Bäck

   Till toppen av sidan