Åbågens Vårdcentral AB

Österled 30, Arboga

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

021-17 65 00

Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider

   • Mån - Fre08:00 - 16:00

   Öppettider

   • Mån - Fre08:00 - 16:00
   Besöksadress:
   Österled 30, Arboga
   Län, kommun:
   Västmanlands län, Arboga
   Postadress:
   Österled 30, 732 45 Arboga
   Webbplats:
   https://www.abagensvardcentral.se/
   • Nedanstående information kommer från Vårdvalsenheten och är framtagen i syfte att ge medborgarna ett bra underlag för val av vårdcentral. Samtliga vårdcentraler i Västmanland har likvärdig information på sina sidor. Informationen ses över och uppdateras två gånger per år.

    På Åbågens vårdcentral fanns, 1 april 2021, 7 742 st personer listade. Genomsnittet i Region Västmanland är 8 000 listade/vårdcentral.

    Där finns 4 heltidstjänster bemannade av distriktssköterskor samt 1 heltidstjänster bemannade av läkare specialist i allmänmedicin. Därutöver finns det 3 st läkare knuten till vårdcentralen som är under utbildning för att bli specialist i allmänmedicin, sk ST-läkare.

    På vårdcentralen finns även läkare specialiserad på invärtesmedicin med kardiologikompetens, BVC-sköterska, barnmorska, mödra- och barnhälsovårdspsykolog, kurator, arbetsterapeut, dietist och fysioterapeut. Det finns också sjuksköterskor specialiserade inom astma/KOL, diabetes, inkontinens och demens. Det finns även läkare specialiserade inom invärtesmedicin och kardiologi på vårdcentralen. 

    Vårdcentralen kan erbjuda:

    • Vaccinationsmottagning
    • Rökavvänjning
    • Artrosskola
    • Hälsocenter

    Det finns gratis parkeringsplatser i direkt anslutning till vårdcentralen.

    Verksamhetschef är Jörgen Bäck

   Hos oss finner du en samlad kompetens bestående av olika yrkeskategorier. Det gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande och gott bemötande. Utöver distriktsläkare i invärtesmedicin har vi distriktssköterskor, BVC, MVC, inkontinenssköterska och diabetessköterska.

   Driftsform

   Driftsform: Privat