Sundsvalls vårdcentral

Skiftesvägen 1 85463 Sundsvall

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
060-658 12 10
Öppet idag
 • 08:00 - 16:30
Telefontid idag
 • 08:00 - 16:30

Fler tider och telefonnummer

Telefontider
 • Mån - Fre08:00 - 16:30
Öppettider
 • Mån - Fre08:00 - 16:30

Besöksadress:
Skiftesvägen 1 85463 Sundsvall
Län, kommun:
Västernorrlands län, Sundsvall
Postadress:
Skiftesvägen 1, 854 63 Sundsvall
Webbplats:
http://www.sundsvallsvc.se

Vägbeskrivning

Hitta hit:

Kommer du med bil så kör du Fridhemsgatan mot Skönsmon, svänger av mellan ICA Kuben och Skönsmohuset ner på Skiftesvägen. Gratis parkering.

Kommer du med buss åker du nr 4 och kliver av vid Skönsmohuset. Busstidtabell hittar du på: www.dintur.se

Sundsvalls vårdcentral är en komplett vårdcentral med allt under samma tak. Läkare, distriktssköterska, diabetessköterska, fysioterapeut, kurator, barn- och mödrahälsovård.

Driftsform

Driftsform: Privat

Information till patienter

OBS! Just nu har vi endast möjlighet att bedriva akut och nödvändig vård och vi hoppas därför på er förståelse då vi måste begränsa utbudet under en tid. Tidsbokade besök kl 08.00-16.00. EJ drop-in. Provtagning/EKG och lab kl 08.00-12.00 och 13.00-16.00 och kräver ingen förbokad tid. Boka tid genom logga in på 1177 e-tjänster eller ring.

Vi har lunchstängt mellan 12.15-12.45

Det är möjligt att boka tid för vaccination mot covid-19 och mot årets säsongsinfluensa på vårdcentralen.

 • Du hittar länk till e-tjänsten "Vaccination – boka/ avboka tid" här på sidan, under rubriken "Våra e-tjänster".

  • Du kan boka en tid för dig själv eller någon annan.
  • Du kan få hjälp av en anhörig eller en vän med att boka.
  • Du behöver inte ha e-legitimation.
  • I "Syfte för besök" väljer du vilket vaccin och vilken dos du bokar tid för
  • .Du som är under 18 år behöver ange om du har vårdnadshavares samtycke. Det gör du i fältet "besökstyp".
  • För påfyllnadsdos mot covid-19 ska det ha gått minst 5 månader sedan dos 2.

   

  Fler sätt att boka

  Du kan också ladda ned appen "Mitt vaccin" för Android eller iOS där appar finns, och logga in med e-legitimation för att hantera din bokning.

  Om du har svårt att använda e-tjänsten, kontakta Region Västernorrlands telefonsupport för att få hjälp med din bokning. Ring 0611-804 00

  Notera ditt bokningsnummer

  När du bokat tid för dos ett visas ett bokningsnummer på din skärm. Notera gärna det.

  Du får ett sms eller e-post med information om bokningskod och bokad tid, beroende på ditt val. Var noga och kontrollera att du angett rätt uppgifter så bekräftelsen kommer fram. Du behöver ha din bokningskod om du skulle behöva boka av din tid.

 • Om du har en bokningskod så kan du boka av din tid genom att gå till vår e-tjänst "Vaccination – boka/ avboka tid " och klicka på länken "Hantera bokning".  Du kommer till en sida där du kan skriva in mobilnummer och bokningskod och sedan avboka tiden. Du får en bekräftelse på din dator eller mobilskärm att avbokningen är gjord.

  Om du inte har bokningskod kan du ringa hälsocentralen eller till regionens telefonsupport och lämna uppgifter om din avbokning. Nummer till telefonsupport är 0611-804 00, måndag-fredag 08:00-16:00

 • Hälsodeklarationen krävs för att vaccinationen ska kunna genomföras. Du fyller i den när du har bokat din tid för dos 1.

  Du får inte vara förkyld och ha feber den dag du vaccineras. Du ska också kontakta hälsocentralen för rådgivning innan du bokar tid om du haft en kraftig allergisk reaktion så du behövt söka akut sjukvård.

  Använder du blodförtunnande läkemedel (Waran, Warfarin, Eliquis, Lixiana, Pradaxa, Xarelto eller Fragmin), ska du läsa på 1177.se om vad som gäller inför din vaccination. Du kan också kontakta hälsocentralen för råd.

  Se svar under rubriken "Kan jag vaccinera mig?" Frågor och svar om vaccination mot covid-19 - 1177 Vårdguiden

  Information om blodförtunnande läkemedel Blodförtunnande läkemedel - 1177 Vårdguiden

  När du bokat din tid fyller du i hälsodeklarationen digitalt. Väljer du att ringa Region Västernorrlands telefonsupport så kan du få hjälp av dem med att fylla i din hälsodeklaration.

  Ny hälsodeklaration inför dos 2 och 3

  Du behöver fylla i en ny hälsodeklaration inför dos 2 och 3. Du hittar hälsodeklaration via länk till att boka/avboka tid för vaccination under Våra e-tjänster.

 • Du som är 16 år eller äldre, född 2005 eller tidigare, kan boka tid för vaccination. Du kommer att behöva legitimera dig vid vaccinationslokalen och fylla i en samtyckesblankett eller så görs en bedömning av personalen om du kan vaccinera dig.

  Samtyckesblankett för dig under 18 år (pdf)

Till toppen av sidan