Stjärnkliniken, Mjölby

Kungsvägen 56, Mjölby

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

0142-120 95

Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider

   • Mån - Fre09:30 - 10:15

   Öppettider

   • Mån - Fre08:00 - 17:00
   Besöksadress:
   Kungsvägen 56, Mjölby
   Län, kommun:
   Östergötlands län, Mjölby
   Postadress:
   Stjärnkliniken, Kungsvägen 56, 595 30 Mjölby
   Webbplats:
   http://www.stjarnkliniken.com/kliniker/stjarnkliniken-i-mjolby/

   Vänd dig till oss om du har besvär med nacke eller rygg. Vi hjälper dig med bedömning, rådgivning och behandling både vid akuta besvär som till exempel ryggskott och nackspärr och vid mer återkommande besvär. Vi utgår från ett helhetsperspektiv där vi tar hänsyn till din livsstil samt din fysiska och psykiska hälsa. Vi arbetar i team med bland andra legitimerad fysioterapeut, naprapat och samtalsbehandlare.

   Driftsform

   Driftsform: Privat

   • Naprapatens huvudsakliga mål är att ta bort smärtan som uppstår när samspelet mellan muskler, leder och nervsystem inte fungerar. Därefter återställer naprapaten kroppens rörelseförmåga. Efter det analyseras bakomliggande orsaker – som kan handla om att det finns brister i arbetsmiljön eller muskulär obalans. Du kan även gå till en naprapat hos oss för att förebygga skador och smärta. Naprapaten arbetar främst med händerna och använder sig av flera manuella behandlingstekniker. Ofta kombineras manipulation och mobilisering av lederna med massage och stretching av musklerna. Andra hjälpmedel är elektromedicin och akupunktur.Om vi anser att det behövs följs behandlingen upp med individuellt anpassade träningsprogram och andra råd som kan vara behjälpliga i ditt tillfrisknande och för att förebygga nya skador.

   • Sjukgymnastik är ett samlingsnamn för flera olika behandlingsmetoder för att förebygga, utreda och behandla olika typer av funktionsrubbningar och smärttillstånd. Det kan handla om allt från bedömning eller behandling av skador och sjukdomar till rehabilitering efter exempelvis en operation. Behandlingsmetoderna varierar beroende på diagnos och kan vara allt från träning och akupunktur till stretching och massage med syfte att återställa funktionerna i rörelseapparaten. Sjukgymnasten arbetar även förebyggande för att undvika nya skador.

   Till toppen av sidan