Stjärnkliniken, Mjölby

Kungsvägen 56, Mjölby

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
Telefontider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag09.20–10.00
Tisdag09.20–10.00
Tisdag14.10–14.50
Onsdag09.20–10.00
Torsdag14.10–14.50
FredagStängt
LördagStängt
SöndagStängt
Växeltelefon

Öppettider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag08.00–17.00
Tisdag08.00–17.00
Onsdag08.00–17.00
Torsdag08.00–17.00
Fredag08.00–17.00
LördagStängt
SöndagStängt

Besöksadress:
Kungsvägen 56, Mjölby
Län, kommun:
Östergötlands län, Mjölby
Postadress:
Stjärnkliniken, Kungsvägen 56, 595 30 Mjölby
Webbplats:
http://www.stjarnkliniken.com/kliniker/stjarnkliniken-i-mjolby/

Du kan kontakta oss om du har besvär med smärta eller nedsatt funktion i rörelseorganen, såsom nacke, rygg eller extremitetsleder. Hos oss får du hjälp med bedömning, rådgivning och behandling vid akuta eller återkommande besvär. Vi utgår från ett helhetsperspektiv där hänsyn tas till din livsstil samt din fysiska och psykiska hälsa. Utifrån helhetsbedömningen erbjuder vi verktyg och behandling som är lämpliga utifrån dina besvär. Stor vikt läggs vid att du som patient är delaktig i din rehabilitering. Vi arbetar i team med fysioterapeut, kiropraktor/naprapat, arbetsterapeut och samtalsbehandlare. Behandlingen sker individuellt eller i grupp. Digitala besök kan erbjudas.


Vi är en privat mottagning som arbetar på uppdrag av Region Östergötland. Du behöver ingen remiss för att få komma till oss. Det är samma patientavgift som när du besöker en regiondriven verksamhet och frikort gäller.


Sökord: fysioterapi, sjukgymnastik, naprapati, kiropraktik, arbetsterapi, samtalsbehandlare, rehabilitering

Driftsform: Privat

  • Naprapatens huvudsakliga mål är att ta bort smärtan som uppstår när samspelet mellan muskler, leder och nervsystem inte fungerar. Därefter återställer naprapaten kroppens rörelseförmåga. Efter det analyseras bakomliggande orsaker – som kan handla om att det finns brister i arbetsmiljön eller muskulär obalans. Du kan även gå till en naprapat hos oss för att förebygga skador och smärta. Naprapaten arbetar främst med händerna och använder sig av flera manuella behandlingstekniker. Ofta kombineras manipulation och mobilisering av lederna med massage och stretching av musklerna. Andra hjälpmedel är elektromedicin och akupunktur.Om vi anser att det behövs följs behandlingen upp med individuellt anpassade träningsprogram och andra råd som kan vara behjälpliga i ditt tillfrisknande och för att förebygga nya skador.

  • Sjukgymnastik är ett samlingsnamn för flera olika behandlingsmetoder för att förebygga, utreda och behandla olika typer av funktionsrubbningar och smärttillstånd. Det kan handla om allt från bedömning eller behandling av skador och sjukdomar till rehabilitering efter exempelvis en operation. Behandlingsmetoderna varierar beroende på diagnos och kan vara allt från träning och akupunktur till stretching och massage med syfte att återställa funktionerna i rörelseapparaten. Sjukgymnasten arbetar även förebyggande för att undvika nya skador.

Till toppen av sidan