Tidsbokning provtagning och vaccin covid-19

Ring 1177 för sjukvårdsrådgivning. Du kan inte boka vaccination genom att ringa 1177 eller Region Östergötlands växel. Går det inte att boka tid just nu, prova igen nästa dag. 

Spädbarnsverksamheten Norrköping, Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken ViN

Knäppingsborgsgatan 5, Norrköping

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

010-104 06 78

Fler tider och telefonnummer

Besöksadress:
Knäppingsborgsgatan 5, Norrköping
Län, kommun:
Östergötlands län, Norrköping
Postadress:
Barn- och ungdomspsyk kliniken, Vrinnevisjukhuset, 601 82 Norrköping

Vår verksamhet vänder sig till dig som blivande förälder eller förälder med barn 0-18 månader. Vi är en samverkan mellan Region Östergötland och Norrköpings kommun.


Spädbarnsverksamheten arbetar på olika sätt med stöd och behandling kring anknytning och samspel. Det kan handla om upplevelser kring graviditet, förlossning, relationen till det lilla barnet, rollen som förälder och barnets behov. Barnets tillvaro är alltid i fokus. Familjernas behov skiljer sig åt, vilket gör att insatserna blir individuellt anpassade.


Vi kan erbjuda:


- Individuella samtal

- Familjesamtal

- Gruppverksamhet

- Samspelsbehandling


Vi som arbetar på Spädbarnverksamheten är kuratorer och psykolog. Besöken hos oss är kostnadsfria. Vi har vår verksamhet i Norrköping.


Det finns olika vägar att få kontakt med Spädbarnsverksamheten. Föräldrar kan själva höra av sig direkt till oss. Den ansvariga barnmorskan, BVC-sjuksköterskan eller andra enheter kan skriva remiss. Vi tar emot remisser från graviditetsvecka 30.

Driftsform

Driftsform: Region