Smärt- och rehab centrum, Linköping

Universitetssjukhuset, Linköping

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
010-105 97 80

Fler tider och telefonnummer

Besöksadress:
Universitetssjukhuset, Linköping
Län, kommun:
Östergötlands län, Linköping
Postadress:
Smärt- och rehab centrum, Universitetssjukhuset, 581 85 Linköping

Smärt- och rehabiliteringscentrum är en övergripande specialistresurs med gemensam remissinstans och består av följande enheter:

* Smärt- och rehabiliteringsenheten, US,

* Smärtenheterna i Linköping, och Norrköping,

* Forsknings- och utvecklingsenheten.


Smärtenheterna på de två sjukhusen har en konsultverksamhet för inneliggande patienter med cancerrelaterad smärta, postoperativ smärta och akut smärta samt en mottagning för patienter med långvarigt smärttillstånd.

Till smärt- och rehabenheten kommer personer med komplicerad smärta och/eller trötthet för multidisciplinär bedömning, farmakologisk behandling och rehabilitering. Utöver detta utför vi även bedömning, utredning och rehabilitering av patienter med EDS.

Driftsform

Driftsform: Region

Publicerad: 2018-01-11

Vill här påminna om att vi tar ut en avgift om du inte kommer till ett bokat besök. Avgiften för uteblivet besök är 200 kr. Läs mer om avgift vid uteblivet besök på sidan patientavgifter i Östergötland.

Publicerad: 2019-01-16

Från och med 2019-01-01 gäller ny regel för avbokning av vårdbesök i Region Östergötland. Patienter som uteblir eller avbokar senare än 24 timmar innan bokat besök får betala 200 kr för vårdbesöket. Avgiften gäller även besök som är avgiftsfria och för patienter som har frikort.

Publicerad: 2020-03-12

Med anledning av Coronavirusets spridning ber vi dig stanna hemma och lämna återbud till ditt besök hos oss om du har minsta symtom på förkylning och luftvägsinfektion såsom hosta eller feber. Detta gäller även om du har personer i din närhet med misstänkt eller konstaterad Coronasmitta. Vi ombokar då ditt besök och du välkomnas till en ny tid.

 

Publicerad: 2021-06-28

Från och med den 15 mars är det tillåtet med en medföljare per patient, dock viktigt att medföljande håller avstånd till andra personer vid kliniken och att man inte följer med om man har förkylningssymptom.

Tack för att ni visar hänsyn!

Smärt- och rehabiliteringscentrum är en länsövergripande specialistresurs med gemensam remissinstans. Vid Smärt- och rehabiliteringscentrum utförs multidisciplinär bedömning, behandling och rehabilitering för patienter med komplicerad smärta och/eller trötthet samt för patienter med EDS. 

Smärtenheterna i Linköping och Norrköping är konsult till moderklinikerna vad gäller akut och kronisk smärtproblematik för inneliggande patienter.

Vid Forsknings- och utvecklingsenheten bedrivs forskning om komplicerad smärta och omfattande utvecklingsarbete.

.

 • Till enheten kommer personer med långvarig komplicerad smärta för multidisciplinär bedömning, farmakologisk behandling och rehabilitering.

  Smärt och Rehabiliteringsenheten, US

 • Smärtenheterna på de två sjukhusen har en konsultverksamhet för inneliggande patienter med cancerrelaterad smärta, postoperativ smärta och akut smärta samt en mottagning för patienter med långvarigt smärttillstånd.

  Smärtenheten Universitetssjukhuset i Linköping

   

 • Smärtenheterna på de två sjukhusen har en konsultverksamhet för inneliggande patienter med cancerrelaterad smärta, postoperativ smärta och akut smärta samt en mottagning för patienter med långvarigt smärttillstånd.

  Smärtenheten Vrinnevisjukhuset i Norrköping

Till toppen av sidan