Sjukgymnastmottagningen, Rehab Finspång

Brinells väg 9, Finspång

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

010-105 93 04

Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider

   • Mån - Fre06:00 - 14:00

   Öppettider

   • Mån - Fre08:00 - 16:00
   Besöksadress:
   Brinells väg 9, Finspång
   Län, kommun:
   Östergötlands län, Finspång
   Postadress:
   Rehab Finspång, Box 905, 612 25 Finspång

   Välkommen till Sjukgymnastiken i Finspång

   Vi finns på Lasarettet i Finspång och vår mottagning når du via ingången till Entré 2, (huset till höger om huvudentrén) Plan 6.

   Det krävs ingen remiss för att besöka oss. Du kan av- och omboka tid via E-tjänster.

   Möjligheten finns att lämna meddelande på telefonsvarare dygnet runt.

   Vi har ett brett verksamhetsområde och följer patienten genom hela vårdkedjan. Vi arbetar med patienter i slutenvård, öppenvård, eget boende och LAH. Arbetet sker vid behov i samarbete med andra professioner.

   Vi arbetar framför allt med bedömning och rehabilitering av personer med funktionsnedsättning p g a smärta, besvär från rörelse-stödjeorganen, psykisk ohälsa eller symptom från nervsystemet.

   • För patienter som besväras av lätt till måttlig artros från höft och/eller knä. Artrosbedömning kan göras av sjukgymnast/fysioterapeut.

    Artroskolan består av en teoriförmiddag som avslutas med en gemensam träningsgenomgång. Därefter deltar man i en 6 veckor lång träningsperiod med träning i grupp ledd av fysioterapeut/sjukgymnast två gånger i veckan.

   Sjukgymnasterna arbetar framför allt med bedömning och rehabilitering av personer med funktionsnedsättning pga smärta, besvär från rörelse-stödjeorganen, psykisk ohälsa eller symptom från nervsystemet. Behandlingsmetoderna är olika beroende på problemets art och sjukgymnastens bedömning. Under E-tjänster kan du avboka och omboka tider.

   Information till patienter

   Under pågående pandemi ber vi dig att inte vistas i våra lokaler längre tid än nödvändigt. Vänta om möjligt utomhus om du kommer tidigt. Vid behov får högst en följeslagare vara med på besöket. Följeslagare hänvisas i övrigt att vänta i huvudentrén eller utomhus. För din, dina medpatienter och vår säkerhet.

   Remisskrav

   Nej

   Driftsform

   Driftsform: Region