PBM Rehab Norrköping

Bråddgatan 9, Norrköping

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
010-182 29 00
Öppet idag
  • 08:00 - 16:30
Telefontid idag
  • 08:00 - 16:30

Fler tider och telefonnummer

Telefontider
  • Mån - Fre08:00 - 16:30
Öppettider
  • Mån - Fre08:00 - 16:30

Besöksadress:
Bråddgatan 9, Norrköping
Län, kommun:
Östergötlands län, Norrköping
Postadress:
Psykiatripartners, Bråddgatan 9, 602 22 Norrköping
Webbplats:
https://info.pbm.se/pbm-rehab-norrkoping

Vi bedriver rehabilitering i öppenvård för patienter med muskuloskeletala besvär. Vårt team består av flera fysioterapeuter, kiropraktor, psykolog och arbetsterapeut. Vi erbjuder insatser till dig med besvär i kroppens leder och muskler. Vi kan även hjälpa dig som lider av yrsel, huvudvärk, långvarig smärta, smärta förenad med lätt till medelsvår psykisk ohälsa, stress och oro. Vi erbjuder både fysiska och digitala besök. Behandling sker individuellt och/eller i grupp.


På ditt första besök hos oss träffar du en av våra fysioterapeuter eller kiropraktorer för en första bedömning och därefter skapar vi en gemensam planering för din kontakt hos oss. Vi har ett brett utbud av behandlingsalternativ med bland annat individuell fysioterapi, medicinsk yoga, sömnskola, ACT-baserad smärtskola samt ryggskola.


PBM Rehab Norrköping är en privat mottagning som arbetar på uppdrag av Region Östergötland. Patientavgift enligt Region Östergötland. Frikort gäller. Patienter är välkomna med eller utan remiss.

Driftsform

Driftsform: Privat

Information till patienter

Remisskrav

Nej

Till toppen av sidan