Ögondagavdelningen Linköping, Ögonkliniken

Universitetssjukhuset Linköping, Ingång 23, Plan 12, Linköping

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
010-103 00 00
Öppet idag
  • 07:00 - 19:00

Fler tider och telefonnummer

Öppettider
  • Mån - Fre07:00 - 19:00
  • Lör06:30 - 17:00

Besöksadress:
Universitetssjukhuset Linköping, Ingång 23, Plan 12, Linköping
Län, kommun:
Östergötlands län, Linköping
Postadress:
Ögonkliniken, Universitetssjukhuset, 581 85 Linköping

Vägbeskrivning

Hitta hit:

Ny entré – ingång 23 i närliggande byggnad. Därifrån skyltat till ögonhuset (samma byggnad som tidigare) Anmälan i receptionen på ögonmottagningen.

För att minska smittspridningen så har både patienter och medarbetare munskydd på sig vid besök, munskydd erhålls på plats

Här vårdas patienter före och efter kirurgi i ögats glaskropp, näthinna och hornhinna samt vid ögonskador.


Efter operationen kan patienten vanligtvis gå hem samma dag som operationen, men skulle inneliggande vård behövas ges den på en annan klinik som vi samarbetar med.


Vid akuta ögonbesvär utanför våra telefontider ring 1177 för rådgivning.

Driftsform

Driftsform: Region

Publicerad: 2020-11-19

Från och med 1 december 2020, kommer Ögonhuset att ha en ny ingång. Du går in via Ingång 23,  åker ner till plan 8 och följer sedan anvisningar till Ögonhuset via kulverten. 

OBS! Ingång 26 kommer vara blockerad pga av byggarbet i närligande hus och det finns inga planer på att ta Ingång 26 i bruk igen .


Välkommen till Ögonkliniken, för att minska smittspridningen så har både patienter och medarbetare munskydd på sig vid besök. Munskydd erhålls på plats.

 

Från och med 1 december 2020, kommer Ögonhuset att ha en ny ingång. Du går in via Ingång 23, åker ner till plan 8 och följer sedan anvisningar till Ögonhuset via kulverten.
OBS! Ingång 26 kommer vara blockerad pga av byggarbet i närligande hus och det finns inga planer på att ta Ingång 26 i bruk igen .


  • Välkommen till Ögonkliniken, för att minska smittspridningen så har både patienter och medarbetare munskydd på sig vid besök. Munskydd erhålls på plats.

Till toppen av sidan