Neurorehab, Rehab öst

Vrinnevisjukhuset, plan 1 mellan uppgång F och G, Norrköping

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
Telefontider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag07.30–16.00
Tisdag07.30–16.00
Onsdag07.30–16.00
Torsdag07.30–16.00
Fredag07.30–14.30
LördagStängt
SöndagStängt
Växeltelefon

Öppettider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag07.30–16.30
Tisdag07.30–16.30
Onsdag07.30–16.30
Torsdag07.30–16.30
Fredag07.30–15.00
LördagStängt
SöndagStängt

Besöksadress:
Vrinnevisjukhuset, plan 1 mellan uppgång F och G, Norrköping
Län, kommun:
Östergötlands län, Norrköping
Postadress:
Neurorehab Rehab Öst, Vrinnevisjukhuset, 601 82 Norrköping

Neurorehab , Rehab Öst, finns på Vrinnevisjukhuset i Norrköping och ansvarar för rehabilitering på mottagning av neurologiskt funktionshindrade och specialiserad rehabiliterande hemsjukvård (SRH) i Norrköpings, Söderköpings och Valdemarsviks kommuner.

Inom vår verksamhet finns arbetsterapeut, kurator, logoped, sjukgymnast, sjuksköterska, och undersköterska. Vår logopedmottagning ansvarar för hela östra länsdelen.

Vi har även lymfödemmottagning för patienter med ett diagnosticerat lymfödem i arm och/eller ben. Remiss från läkare krävs. Telefontid Lymfödemmottagning måndag och onsdag kl 8:00-9:00.

Driftsform: Region

  • Rehabilitering som bedrivs i hemmiljö oavsett boendeform för patienter med komplex problematik som kräver hela teamets insats. I teamet ingår; arbetsterapeut, kurator, logoped, sjukgymnast, sjuksköterska och undersköterska.

    Vid första besöket görs en bedömning och är du i behov av rehabilitering utformar vi en rehabiliteringsplan med konkreta och realistiska mål, samt i vilken form rehabiliteringen ska utföras.

  • Lymfödemmottagningen finns till för dig som har ett diagnosticerat lymfödem i arm och/eller ben. Remiss från läkare krävs. De professioner Du kan träffa på vår mottagning är sjukgymnast och/eller sjuksköterska. Vid besöket görs en bedöming för vilken typ av behandling som kan vara aktuell. Oftast resulterar det i någon form av kompressionsbehandling.

  • Neurorehab finns till för dig som drabbats av neurologisk sjukdom/skada och som är i behov av rehabilitering. Rehabiliteringen kan utifrån dina behov bedrivas av en eller flera ur Neurorehabs team och som alla besitter en hög kunskap inom området. I teamet arbetar arbetsterapeut, kurator, logoped, sjukgymnast, sjuksköterska och undersköterska.

    Vid första besöket görs en bedömning. Är du i behov av rehabilitering utformar vi gemensamt en rehabiliteringsplan med konkreta och realistiska mål, samt i vilken form rehabiliteringen ska utföras.

Anmälan och betalning av ditt besök görs i självincheckningsterminal i huvudentrén eller i receptionen på Neurorehab.

Till toppen av sidan