Att boka tid för provtagning och vaccin för covid-19 i Region Östergötland

Ring 1177 endast för sjukvårdsrådgivning. Du kan inte boka vaccination genom att ringa 1177 eller Region Östergötlands växel. Går det inte att boka tid just nu, prova igen nästa dag. 

Helsa Vårdcentral Skarptorp, Norrköping

Helsa VC Skarptorp, Dalviksgatan 69, Norrköping

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

011-19 08 00

Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider

   • Mån-Fre08:00 - 17:00

   Öppettider

   • Mån-Fre08:00 - 17:00
   Besöksadress:
   Helsa VC Skarptorp, Dalviksgatan 69, Norrköping
   Län, kommun:
   Östergötlands län, Norrköping
   Postadress:
   Helsa Vårdcentral Skarptorp, Dalviksgatan 69, 603 80 Norrköping
   Webbplats:
   http://www.helsa.se
   Publicerad: 2020-12-08

   I nuläget har vi brist på pneumokockvaccin vilket gör att du inte kan boka tid för det på vårdcentralen.

   Pneumokockvaccination är inte säsongsbunden på samma sätt som influensavaccinationen utan kan tas när som helst under året. Vi kommer att få påfyllning av vaccinet i omgångar från januari och framåt under våren och ber dig därför att vänta till dess.

   Vaccinationen är endast för dig som tillhör en riskgrupp. Läs mer här.

   Publicerad: 2020-07-10

   Från 24 augusti kan personer i vissa riskgrupper ansöka om tillfällig ersättning hos Försäkringskassan. För detta krävs ett läkarintyg. Du som behöver ett sådant intyg kan läsa mer här: Intyg och ersättning för riskgrupp covid-19

    

   Publicerad: 2020-06-11

   Du med förkylningssymtom som hosta, halsont, snuva eller feber ska stanna hemma för att inte smitta andra. Har du ett bokat besök sedan tidigare och får förkylning, influensasymptom eller feber, ska du boka om tiden. Ring vårdcentralen för bedömning.

   För att du som patient ska känna dig trygg under ditt besök har vi en separat ingång för patienter med luftvägssymtom och/eller feber. Vi meddelar dig inför ditt bokade besök vart du ska gå.

   Samlad information om covid-19 i Östergötland

   Publicerad: 2020-03-19

   Med anledning av rådande coronavirus och dess ökade smittspridning är drop-in för akuta besvär på vår lättakut temporärt stängd från och med onsdag 11 mars. Vi hänvisar istället till tidbokning via telefon. Vänligen ring oss på 011-19 08 00 för att prata med en sjuksköterska och boka tid.

    

    

   • Drop-in-mottagningen för akuta besvär på vår lättakut är stängd och vi planerar inte att starta upp den på nytt . Vi hänvisar istället till tidbokning via telefon. Vänligen ring oss på 011-19 08 00 för att prata med en sjuksköterska och boka tid.

     

   Helsa Vårdcentral Skarptorp erbjuder dig och hela din familj sjukvård av genomgående hög kvalitet, personligt engagemang och god service. Vi hälsar dig varmt välkommen!

   När vårdcentralen är stängd kan du söka efter råd om sjukdomar och symtom här på 1177.se. Hittar du inget svar kan du ringa 1177. Sjuksköterskorna på 1177 ger dig allmänna medicinska råd, gör en medicinsk bedömning och lotsar dig vidare om du behöver besöka jourcentral eller akutmottagning. Du kan inte boka eller avboka tid på vårdcentralen via telefonnumret 1177.

   Information till patienter

   Remisskrav

   Nej

   Driftsform

   Driftsform: Privat