Fysioterapimottagningen Finspång, Rehab Finspång

Brinells väg 9, Finspång

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
010-105 93 04
Öppet idag
  • 08:00 - 16:00
Telefontid idag
  • 06:00 - 12:00

Fler tider och telefonnummer

Telefontider
  • Mån - Fre06:00 - 12:00
Öppettider
  • Mån - Fre08:00 - 16:00

Besöksadress:
Brinells väg 9, Finspång
Län, kommun:
Östergötlands län, Finspång
Postadress:
Rehab Finspång, Box 905, 612 25 Finspång

Fysioterapeuterna arbetar framför allt med bedömning och rehabilitering av personer med funktionsnedsättning pga smärta, besvär från rörelse-stödjeorganen, psykisk ohälsa eller symptom från nervsystemet. Behandlingsmetoderna är olika beroende på problemets art och sjukgymnastens bedömning. Under E-tjänster kan du avboka och omboka tider.

Driftsform

Driftsform: Region

Information till patienter

Under pågående pandemi ber vi dig att inte vistas i våra lokaler längre tid än nödvändigt. Vänta om möjligt utomhus om du kommer tidigt. Vid behov får högst en följeslagare vara med på besöket. Följeslagare hänvisas i övrigt att vänta i huvudentrén eller utomhus. För din, dina medpatienter och vår säkerhet.

Remisskrav

Nej

Välkommen till Fysioterapimottagningen i Finspång

Vi finns på Vårdcentrum Finspång och vår mottagning når du via trapphus A, plan 1 (en trappa upp), grönt väntrum.

Det krävs ingen remiss för att besöka oss. Du kan av- och omboka tid via E-tjänster.

Möjligheten finns att lämna meddelande på telefonsvarare dygnet runt.

Vi har ett brett verksamhetsområde och följer patienten genom hela vårdkedjan. Vi arbetar med patienter i slutenvård, öppenvård, eget boende och LAH. Arbetet sker vid behov i samarbete med andra professioner.

Vi arbetar framför allt med bedömning och rehabilitering av personer med funktionsnedsättning p g a smärta, besvär från rörelse-stödjeorganen, psykisk ohälsa eller symptom från nervsystemet.

  • För patienter som besväras av lätt till måttlig artros från höft och/eller knä. Artrosbedömning kan göras av fysioterapeut.

    Artroskolan består av en teoriförmiddag som avslutas med en gemensam träningsgenomgång. Därefter deltar man i en 6 veckor lång träningsperiod med träning i grupp ledd av fysioterapeut två gånger i veckan.

Till toppen av sidan