Hjälp oss att bli bättre!

Delta i vår webbundersökning och berätta vad du tycker om 1177.se. Undersökningen tar några minuter att genomföra och svaren är anonyma.

Tack för att du deltar!

Du hittar undersökningen här.

1177

Influensa och covid-19Dags för vaccination?

Nu är det dags att vaccinera sig mot influensa och covid-19. Det gäller till exempel om du är äldre, gravid eller har en sjukdom som ökar risken att du blir allvarligt sjuk. Läs mer om rekommendationerna och hur du gör för att bli vaccinerad.

Aktuella artiklar

Förkylning eller Covid-19?

Covid-19 påminner ofta om vanlig förkylning eller influensa. En del blir allvarligt sjuka, men de flesta blir lindrigt sjuka. Du kan få covid-19 flera gånger.

Min vård Norrbotten

Var du än bor i Norrbotten kan du söka vård via Min vård Norrbotten. Logga in och börja ditt besök så kan du få hjälp av vårdpersonal på din hälsocentral via chatt.

Utrota livmoderhalscancer

Nästan 100 procent av all livmoderhalscancer orsakas av HPV. Kvinnor födda 1994–1999 erbjuds kostnadsfri vaccination mot HPV. Boka tid på vaccinationsmottagning.

Aktuella artiklar

Hjälp och stöd om du är nedstämd

Det finns många olika anledningar till att känna sig ledsen, orolig eller stressad. Läs om vad du kan göra själv för att må bättre och när du ska söka vård.

Borsta tänderna på barn

En gnutta tålamod kan vara bra att ta med in i badrummet. Här hittar du fler tips för att hålla tänderna rena.

Är du förkyld?

En förkylning brukar gå över av sig själv, men det finns saker du kan göra för att lindra symtomen.

Till toppen av sidan