Hjälp oss att bli bättre!

Delta i vår webbundersökning och berätta vad du tycker om 1177.se. Undersökningen tar några minuter att genomföra och svaren är anonyma.

Tack för att du deltar!

Du hittar undersökningen här.
Aktuellt

Aktuellt i Kronoberg

Innehållet gäller Kronoberg

Innehåll - Aktuellt i Kronoberg

Visa innehåll som:
 • Region Kronoberg erbjuder inte vaccin mot RS-virus

  Under sommaren 2023 har två vacciner mot RS-virus godkänts av Europeiska läkemedelsmyndigheten. Folkhälsomyndigheten publicerade nyligen en rekommendation om att personer som är 75 år och äldre och personer i medicinska riskgrupper som är 60 år och äldre ska vaccinera sig mot RS-virus.

 • Jourläkarcentralen i Ljungby öppnar 1 oktober

  25 september: 1 oktober öppnar jourläkarcentralen i Ljungby upp enligt ordinarie öppettider. Jourläkarcentralen kommer ha öppet vardagar 17.00-21.00 samt helger klockan 8.00-21.00.

 • Bedragare påstår att de ringer från vården

  Flera personer runt om i landet har utsatts för bedrägeriförsök av personer som säger att de ringer i från vården . Skulle någon okänd kontakta dig ska du aldrig lämna ut dina bankuppgifter eller e-legitimation, som exempelvis bank-id.

 • Hur blir du bemött i vården i Region Kronoberg?

  Just nu undersöker vi hur Kronobergs invånare upplever bemötande och kommunikation i hälso- och sjukvården.

 • Digitalt stöd för viktnedgång vid övervikt

  I Sverige lever mer än hälften av alla vuxna med övervikt eller obesitas. Nu finns ett digitalt stödprogram framtaget för att med information, reflektion, tips och strategier stödja invånare i sin viktnedgång.

 • Donera bröstmjölk till sjuka och för tidigt födda barn

  8 februari: Just nu är neonatalavdelningen i stort behov av fler bröstmjölksgivare. Har du ett överskott av bröstmjölk kan du donera mjölken till neonatalavdelningen.

Till toppen av sidan