Samrehab Distriktsrehabiliteringen Vimmerby

Drottninggatan 22, ingång C, Vimmerby

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
0492-176 86
Öppet idag
 • 07:30 - 16:00
Telefontid idag

Stängt

  Fler tider och telefonnummer

  Telefontider
  • Mån - Tor08:00 - 14:00
  • Fre08:00 - 13:00
  Öppettider
  • Mån - Fre07:30 - 16:00

  Besöksadress:
  Drottninggatan 22, ingång C, Vimmerby
  Län, kommun:
  Kalmar län, Vimmerby
  Postadress:
  Samrehab Distriktsrehab., Drottninggatan 22, 598 84 Vimmerby

  Vägbeskrivning

  Hitta hit:

  Mottagningen ligger i anslutning till Vimmerby hälsocentral, ingång C. När du kommer registrerar du dig på vår anmälningsskärm.

  Till oss kommer du för rehabilitering efter sjukdom eller skada. Du som kommer till oss kan ha besvär från rörelse- och stödjeorganen, det vill säga muskler, leder, skelett och nerver. Till exempel kanske du har ont i ryggen eller behöver rehabilitering efter en fraktur. Du som kommer till oss kan också ha besvär som är kopplade till en neurologisk sjukdom eller stressrelaterade besvär.


  Vi erbjuder arbetsterapi och fysioterapi/sjukgymnastik.

  Arbetsterapeuten hjälper dig som har svårt att klara av dina dagliga aktiviteter till följd av skada eller sjukdom. När du träffar en arbetsterapeut får du hjälp med att reda ut vilken aktivitetsförmåga du har och vad du behöver för att kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Om du har en hand- eller underarmsskada/sjukdom träffar du också arbetsterapeuten.

  Fysioterapeuten/sjukgymnasten hjälper dig som har en funktionsstörning som begränsar eller hotar din rörelseförmåga. När du träffar en fysioterapeut/sjukgymnast så kan du få hjälp med att bedöma och träna din muskelstyrka, rörlighet, balans, kondition och koordination.

  Driftsform

  Driftsform: Region

  Vi kan också erbjuda dig telefon- eller videomöte.

  Till toppen av sidan