Samrehab Distriktsrehabiliteringen Oskarshamn

Garvaregatan 11, Oskarshamn

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
0491-78 23 10
Öppet idag
 • 07:30 - 16:00
Telefontid idag

Stängt

  Fler tider och telefonnummer

  Telefontider
  • Mån - Tor08:00 - 15:00
  • Fre08:00 - 13:00
  Öppettider
  • Mån - Tor07:30 - 16:00
  • Fre07:30 - 15:00

  Besöksadress:
  Garvaregatan 11, Oskarshamn
  Län, kommun:
  Kalmar län, Oskarshamn
  Postadress:
  Samrehab, Distriktsrehabiliteringen, Repslagarhuset, Box 701, 572 28 Oskarshamn

  Vägbeskrivning

  Hitta hit:

  Vi finns på Repslagarhuset, Garvaregatan 11 i Oskarshamn (gamla lasarettet). Busshållplats finns utanför entrén med anslutning varje hel timme. Gratis parkeringsmöjlighet finns i direkt anslutning till huset.

  Till oss kommer du för rehabilitering efter sjukdom eller skada. Du som kommer till oss kan ha besvär från rörelse- och stödjeorganen, det vill säga muskler, leder, skelett och nerver. Till exempel kanske du har ont i ryggen eller behöver rehabilitering efter en fraktur. Du som kommer till oss kan också ha besvär som är kopplade till en neurologisk sjukdom eller stressrelaterade besvär.


  Vi erbjuder arbetsterapi och fysioterapi/sjukgymnastik. Arbetsterapeuten hjälper dig som har svårt att klara av dina dagliga aktiviteter till följd av skada eller sjukdom. När du träffar en arbetsterapeut får du hjälp med att reda ut vilken aktivitetsförmåga du har och vad du behöver för att kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt.

  Fysioterapeuten/sjukgymnasten hjälper dig som har en funktionsstörning som begränsar eller hotar din rörelseförmåga. När du träffar en fysioterapeut/sjukgymnast så kan du få hjälp med att bedöma och träna din muskelstyrka, rörlighet, balans, kondition och koordination.

  Driftsform

  Driftsform: Region

  Till toppen av sidan